Unice

Szűrők
Done
 • 3 000 Ft

  ◉ Raktáron > 10 db

  Vidd magaddal ezt a szuper homokozókészletet strandra, homokozóba és építs homokvárakat! Kiváló minőségű műanyagból készült, Unice márkájú homokozókészlet, az Angry Birds játék szereplőinek képével díszítve. A szett tartalmaz egy vödröt, egy kancsót, egy szitát, egy gereblyét, egy homokozóformát, és egy kislapátot. Élénk kék színe vidámságot sugároz. A vödör átmérője kb.…

 • 2 700 Ft

  ◉ Raktáron > 10 db

  Kiváló minőségű műanyagból készült homokozókészlet, a népszerű mesefilm, a Repcsik szereplőivel díszítve. A szett tartalmaz egy vödröt, egy szitát, egy gereblyét, egy homokozóformát, egy kislapátot és egy locsolókannát. A vödör átmérője kb. 18 cm. 2 éves kortól ajánljuk.

 • 3 000 Ft

  ◉ Raktáron > 10 db

  Kiváló minőségű műanyagból készült homokozókészlet, a Disney Szenilla nyomában című mesefilm szereplőinek képével díszítve. A szett tartalmaz egy vödröt, egy kancsót, egy szitát, egy gereblyét, egy homokozóformát, és egy kislapátot. A vödör átmérője kb. 18 cm. 2 éves kortól ajánljuk.

 • 3 000 Ft

  ◉ Raktáron > 10 db

  Kiváló minőségű műanyagból készült homokozókészlet, a Disney Dínó tesó mesefilm szereplőinek képével díszítve. A szett tartalmaz egy vödröt, egy kancsót, egy szitát, egy gereblyét, egy homokozóformát és egy kislapátot. A vödör átmérője kb. 18 cm. 2 éves kortól ajánljuk.