2 az 1-ben interaktív etetőszék rózsaszín

21 400 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039723023 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

SZÉK INTERAKTÍV ASZTAL 2IN1 ETETÉSHEZ RÓZSASZÍN
Multifunkcionális szék asztallal és játékbővítővel.
Elengedhetetlen tartozék minden olyan otthonban, ahol kisgyermekek vannak.
Nagyszerű szórakozás garantált!
Az asztalhoz egy hosszabbító is tartozik, hogy lefoglalja a kisgyermekét, amíg Ön elkészíti az ételt. Egy barátságos oroszlán egy rugón őrködik a móka felett. A bébi zongora különböző hanghatásokkal szórakoztathat: a bal oldali sárga gomb segítségével állathangokat, hagyományos zongorahangokat vagy vidám dallamokat állíthatsz be. Ezenkívül a gyermek figyelmét a fa belsejében lévő színes fények vonzzák, amelyek a zene ritmusára villognak.
Az interaktív panel sok szórakozást nyújt a kisgyermek számára, és emellett támogatja a gyermek megfelelő fejlődését. Játék közben gyakorolja a kézügyességét, a fény- és hanghatások pedig a látását és a hallását stimulálják.
Amikor az étel elkészült, egyszerűen vegye le a tetejét, és helyezze a tálcát (mellékelve) a helyére.
Biztonságos és funkcionális!
A szék állítható hevederekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik az ülés hagyományos székhez való rögzítését. Ráadásul olyan hevederekkel rendelkezik, amelyekkel rögzítheti a gyermeket, hogy ne essen le. Ez lehetővé teszi, hogy a kisgyermek biztonságosan és önállóan üljön le az asztalhoz, például családi vacsorák alkalmával.
A szék együtt nő a gyermekével!
A kisgyermekek nagyon gyorsan nőnek és változnak. A szék magasságának és az asztalnak a gyermektől való távolságának háromfokozatú beállítása lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a növekvő gyermek és a szülők igényeihez. Ezenkívül az asztal teljesen szétszedhető, így csak a szék marad a gyermek számára.
A készlet kiváló minőségű műanyagból készült a tartósság garantálása érdekében. A robusztus konstrukció és a kényelmes ülés a szülőket és a babát is elkápráztatja. Az egész készlet könnyen tisztítható. Egyszerűen törölje le nedves ruhával, vagy ha nehezebb a tisztítás, a szék folyó víz alatt is kimosható.
Mobil design!
A szék könnyen összecsukható és könnyű, így magával viheti, ha meglátogatja a nagymamát vagy nyaralni megy. Sikeresen helyettesíti a nagy, nehéz etetőszékeket.
Interaktív panel:
a fa alatti kék csúszókapcsoló aktiválja a játékot
a bal oldali sárga gomb megváltoztatja a játékzongora hanghatásait (állathangok, zongora és dallamok állíthatók be).
a csúszó béka vidám dallamokat és fényeffektusokat aktivál a játékfán
bébi zongora különböző hangfunkciókkal (hangtartomány, állathangok, vidám dallamok)
színes fények villognak a fán a dallam ritmusára.
a szórakozást egy oroszlán felügyeli a rugón és egy barátságos majom, aki egy boton leng a banánok között.
Tartalom beállítása
szék táblázat bővítés bébi zongorávalMűszaki adatok:
Tápegység: 3x AA 1,5V-os elem (nem tartozék) Életkor: 6m+ Maximális terhelés: 32.5kg Külső méretek: 38 x 29 x 33 cm Belső méret B 23 x T 21 x H op. 30 cm Fehér állvány: 34 x 22 x 3 cm Tálca: 33.5 x 22 x 2.5 cm Interaktív panel: 31 x 19 x 18 cm Maximális ülésmagasság a talajtól: 11cm Háttámla magassága: 30cm Állítható széklábak 6,5 cm magasságig Csomagolási méretek: 38.5cm x 16cm x 32cm

2 az 1-ben interaktív etetőszék rózsaszín

21 400 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető