3D nyomtató tollkészlet + 9m patronok

7 900 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039729476 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

3D NYOMTATÓ TOLLKÉSZLET + 9M PATRONOK

Mi lehetne jobb, mint a kreatív játék, amely nemcsak remek szórakozást nyújt, hanem sokat is tanít a gyermekének?

A 3D nyomtató toll kétségtelenül ilyen szórakozást nyújt majd! Lehetővé teszi, hogy rengeteg érdekes szobrot hozzon létre! Ki ne szeretne egy olyan tollat, amellyel nem csak sík rajzokat, hanem háromdimenziós tárgyakat is lehet készíteni!

A toll számos hasznos funkcióval rendelkezik a kényelmes használat érdekében!

A két legnépszerűbb filamenttípussal, nevezetesen az ABS-sel és a PLA-val gond nélkül nyomtathat. Mindegyik különböző hőmérsékleten működik, de ez nem jelent problémát a nyomtató számára – a kijelzőn beállíthatja a megfelelő hőmérsékletet a műanyag gyártójának ajánlásai szerint.

Az izzószál-nyílás szabványos átmérője 1,75 mm, így nem korlátozódik egyetlen gyártóra az anyag kiválasztásakor! Kísérletezzen, és biztosan rájön, hogy mit alkot a legkönnyebben.

Az automatikus adagolási funkció lehetővé teszi, hogy fejlett, nagyméretű műalkotásokat hozzon létre anélkül, hogy feleslegesen fárasztaná az ujjait egy gomb megnyomásával. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a “rajzolásra” koncentráljon!

Az LCD kijelző pontosan mutatja, hogy a fűtőtest milyen hőmérsékletre melegít! A mellette lévő gombok segítségével állíthatod be – így tökéletesen hozzáigazíthatod a hőmérsékletet a használt filchez!

A fűtőfúvóka átmérője 0,7 mm.így tökéletes a precíz, kis alkatrészek készítéséhez!

A nyomtató hegye működés közben magas hőmérsékletet ér el. Hogy ne érjen hozzá véletlenül, amikor befejezte a játékot vele, a készlet tartalmaz egy speciális állványt, amelyre kényelmesen leteheti a tollat, és hagyhatja kihűlni!

A termék tápellátása egy speciális, 1 méter hosszú, USB csatlakozóban végződő kábellel történik – így bármilyen adapterhez csatlakoztathatja, és bárhol kényelmesen használhatja!

A készlet 9 méter filamentet tartalmaz három különböző színben!

Az ilyen kreatív játék kétségtelenül hihetetlenül jótékony hatással lesz a kisgyermek kreativitására és képzelőerejére ! Egyre összetettebb modelleket kezd majd alkotni, ami segít fejleszteni a térbeli képzelőerőt!

A “nyomtatás” kezdetben kihívást jelenthet! Ez nagyfokú precizitást és pontosságot igényel. A kihívásokkal teli játék számos tulajdonságot javít! A rajzolás, szobrászat vagy bármilyen más kézi feladat később könnyebb lesz gyermeke számára!

A termék minden eleme robusztus és mindenekelőtt biztonságos anyagokból készült!

A toll-nyomtatót egy vonzó kartondobozba csomagolták, így remek ajándék lehet!

A készlet tartalma:
3D toll stand USB kábel 3 db 3 méteres PLA szál különböző színekbenTápegység: USB kábel (a készlet tartalmazza)
A felhasználható szálak típusai: PLA ÉS ABS
Méretek:
tollhossz: 18cm a szál hossza: 3m szálátmérő: 1.75mm a tápkábel hossza: 1m csomagolási méretek: 22cm x 17cm x 6cmVonzó kartondobozba csomagolva.

3D nyomtató tollkészlet + 9m patronok

7 900 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető