Altatódal csillagos design körhinta rózsaszín + távirányító

11 300 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039728790 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

ALTATÓDAL CSILLAG DESIGN KÖRHINTA RÓZSASZÍN + TÁVIRÁNYÍTÓ

Legyen minden éjszaka kellemesebb!
Szép, békés és csodálatos álmokat szeretne minden gyermek és szülő!
Acsillagvetítővel ellátott körhinta és a fülbemászó, szelíd altatódalok lejátszásának lehetősége biztosan segít egy kellemes éjszaka eltöltésében!
Azegyedülállóan bájos dizájn megragadja a kicsik figyelmét, és lehetővé teszi számukra, hogy elfelejtsék minden gondjukat éjszakára!
Azaranyos állat alakú medálok elűzik az ágy alatt megbújó kellemetlen szörnyeket, és biztonságban tartják a babát! Egyetlen szörnyeteg sem merészkedik az oroszlán álló őrség mellett!

Egy gombnyomásra a körhinta forog, és az állatgondozók nemcsak az egész szobát figyelik, hanem táncukkal szórakoztatják is a babát!
És ha a csendben elalvás túl nehéznek bizonyul, és Ön, mint szülő, nem akar vagy nem szeret énekelni, egyszerűen nyomjon meg egy gombot, és azonnal megszólal egy nyugtató dallam, amely kétségtelenül elaltat minden kisgyermeket!
Akár 40 különböző dallam közül választhatsz, így minden kisgyermek igényeinek és ízlésének megfelelő dallamot találsz! Attól sem kell tartanod, hogy az altatódal megijeszti őt, mivel a körhinta alján vannak hangerőszabályzó gombok!

Talán alvásprobléma lép fel, amikor minden fény kialszik, és a szoba sötétedni kezd? A csillagvetítő, amely a termék egyik jellemzője, könnyedén elűzi a sötétséget és a köpenye alatt megbújó sötétséget! Egyetlen gombnyomással a projektor azonnal bevilágítja a sötétséget, és gyönyörű, finom képek jelennek meg a mennyezeten!
Azidőzítő kapcsoló lehetővé teszi, hogy a termék funkcióit 20, 40 vagy 60 percre aktiválja, így amikor lefekteti a babát, Ön is lefeküdhet a saját ágyába, és ugyanolyan gyorsan elaludhat, mint a kicsi!
A kényelmes távirányító lehetővé teszi a körhinta vezérlését anélkül, hogy a kiságy fölé kellene hajolnia! Ideális, ha nem akarod felébreszteni az alvót a jelenléteddel!
A tartós és az ember számára biztonságos anyagok használata lehetővé teszi, hogy a terméket hosszú ideig gondtalanul használhassa!
Segítsen a babának egész éjjel kellemesen aludni!

Anyag: műanyag
A gyermek életkora: 0+
Tápegység: 3x AA elem (nem tartozék)
Méretek:
kar mérete: 18.5cm x 18.5cm azenedoboz méretei: 11cm x 4cm x 10cm fejpánt magassága: 43cm medál hossza: kb. 17cm csomagolási méretek: 32cm x 25cm x 7cmVonzó kartondobozba csomagolva.

Altatódal csillagos design körhinta rózsaszín + távirányító

11 300 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető