Arany műanyag játékkártyák

6 900 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5901779363172 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

EXKLUZÍV ARANY KÁRTYACSOMAG
EGYEDI DESIGN | LENYŰGÖZŐ KIVITELEZÉS

Az exkluzív kártyacsomag minden részletre és részletre nagy figyelmet fordítva készült. A figurák piros és fekete színeivel megspékelt egyedi aranyszínű fémes szín bármely játéknak presztízst kölcsönöz, és növeli annak vonzerejét.
A pakli 52 lapból és 2 jokerből áll. Műanyagból készülnek, így rendkívül tartósak, és nem törnek el, mint a hagyományos anyagok. A kártyákon nagyon nagy és egyértelmű jelölések vannak. Ez a legtöbb játékban használt standard pakli.Rendkívül kényelmes és praktikus. Nagyon könnyen keverhető.A KÁRTYÁKAT TERMÉSZETESEN EGY UGYANCSAK EXKLUZÍV ARANYDOBOZBA CSOMAGOLJÁK.

Arany műanyag játékkártyák

6 900 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető