Bababútor konyha 4 szegmens LED hangok

13 000 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039719217 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

BABAKONYHA BÚTOR 4 MODULOS MOSOGATÓGÉP HŰTŐSZEKRÉNY
Gyermeke babái megérdemlik, hogy gyönyörű konyhájuk legyen.A négy modulból álló készlet nagyszerű szórakozást nyújt. A képzelet földjére viszi gyermekét.A konyharészek a következők: I. szegmens: szekrény mikrohullámú sütővel és mosogatógéppel, II. szegmens: szekrény gáztűzhellyel és sütővel, III. szegmens: vitrin szekrénnyel és mosogatóval, IV. szegmens: szekrény beépített hűtőszekrénnyel és fiókkal.A készlet olyan kiegészítőket is tartalmaz, mint egy doboz tej, 3 műanyag pohár, egy kávéscsésze, egy kenyérpirító mozgatható fogantyúval a pirításhoz, egy serpenyő, két fazék fedővel, két műanyag spatula, egy műanyag merőkanál, egy kávéskészlet, jégkockák.
Minden szegmensnek nyitható ajtaja van, a fiók kicsúsztatható, a sütő LED-es megvilágítású, a gázégők is világítanak.Jellemzők Az ajtó kinyílik, a sütő világít, a gázégők is kigyulladnak.A bútorokkal való játék közben a gyermek a mindennapi életből ismerős helyzeteket teremt újra. E tevékenység révén a kisgyermek megtanulja a szociális viselkedést, az udvariasság kifejezését és a felelősség tudatosítását (pl. az evéshez főzni kell, majd el kell mosogatni).Az ilyen játék során a gyermek fejleszti a kézügyességét, mivel a játékhoz meg kell fogni, keverni és kinyitni.A közös játékkal a szülő megtaníthatja ezeket a szokásokat és felelősséget, ráadásul az együtt töltött idő erősíti a kötődést és bizalmat épít.Gyermekeink részt akarnak venni az ilyen típusú játékokban és a mindennapi életben, mivel ez elégedettséggel tölti el őket, erősíti az önbizalmukat, és ami a legfontosabb, értelmet és a közösséghez tartozás érzését adja számukra.
A készlet tartalma:szekrények,mikrohullámú sütő,mosogatógép,sütő,vitrin,mosogató,hűtőszekrény,fiók,doboz tej, műanyag poharak 3 db, kávéscsésze, kenyérpirító mozgatható fogantyúval a pirításhoz, serpenyő, fazék fedővel – 2 db, műanyag spatula 2 db, műanyag merőkanál, kávéskészlet, jégkocka.

Műszaki adatok:- Csomag mérete: 53,5 cm x 35,5 cm x 8,5 cm- Játék mérete: 48 cm x 31,5 cm x 6 cm.
Akonyha négy modulra oszlik:- I szegmens: 31 cm x 10,5 cm x 6 cm- II szegmens: 31 cm x 10,5 cm x 6 cm- III szegmens: 31 cm x 13,5 cm x 6 cm- IV szegmens: 31 cm x 13,5 cm x 6 cm
Tartozékméretek: kb. 5 mm és 3 cm között – Tejméretek: 1,7 cm x 1,7 cm x 4 cm- Kenyérpirító méretei:3,3 cm x 1,8 cm x 4 cm- A cserép mérete ( átmérő x magasság): 3 cm x 3 cm

Tápegység: 3 x LR44/AG13 (tartozék)3 év feletti gyermekek számára.

Bababútor konyha 4 szegmens LED hangok

13 000 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető