Babasétáltatás kutyákkal babakocsiban babakocsiban

4 800 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 30 (Csütörtök.) - Ápr. 04 (Kedd.)] között

Cikkszám: 5903039728967 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

BABASÉTÁLTATÁS KUTYUSOKKAL BABAKOCSIBAN BABAKOCSIBAN

A kutyusokkal való sétára mindig van idő! Nem kétséges, hogy ez nagyszerű szórakozás lesz minden kisgyermek számára!

A baba minden kislány számára remek választás lesz új barátnak! Vele együtt két imádnivaló kutyus is csatlakozik a játékgyűjteményéhez!

Kétségtelenül magára vonzza majd gyermeke figyelmét, színes és aranyos, így órákon át tartó szórakozásra ösztönzi majd!

A készlet a babán kívül két imádnivaló kutyát és egy kocsit is tartalmaz.amelyben vezethetjük őket. Sosem tudhatod, hogy a kiválasztott sétaútvonal túl hosszúnak bizonyulhat a rövid kutyák mancsának! Ezután beugranak a babakocsiba, és befejezheted az utazást!

A baba 30 cm magas, így tökéletesen illik az összes ilyen típusú, tipikus babaruhához! Ez lehetővé teszi, hogy minden séta előtt felöltöztesd őt, és minden alkalommal új és érdekesebb ruhákat hozz létre! Ez biztosan sok izgalmat ad a játékhoz!

A két kutya nagyszerű kiegészítője lesz a szórakozásnak! Ezek lehetővé teszik, hogy úgy érezd, mint egy igazi tulajdonos gyönyörű szőrmókok! Nincs is annál szórakoztatóbb, mint aranyos négylábúakkal játszani!

Hogy kényelmesen el tudd vinni az állatbarátokat egy kirándulásra, a készlet tartalmaz egy ugyanilyen színes babakocsit is a kisebbik kutyának!

A babákkal való játék pozitívan befolyásolja a gyermek képzeletét és kreativitását. Ez lehetővé teszi számukra, hogy mindenféle forgatókönyveket találjanak ki, így ezek a tulajdonságok gyorsan fejlődnek!

A baba felöltöztetése és a vele való játék a kezek és a karok mozgatását igényli, ami jótékonyan hat a pontosságra és precizitásra, valamint a szem-kéz koordinációra! Még a legegyszerűbb játékoknak is nagy nevelési értéke lehet!

A felhasznált anyagok tartósak, és ami a legfontosabb, biztonságosak gyermeke számára! a gyermekének! Ez biztosítja a megfelelő tartósságot és használati kényelmet.

A termék kétségtelenül alkalmas ajándéknak a három év feletti lányok számára, mivel esztétikus, színes csomagolásban van!

A készlet tartalma:
Doll 2x kutyusok KocsiMéretek :
a baba magassága: 30cm kutyus méretei: 6cm x 5cm csomagolási méretek: 33cm x 22cm x 5,5cmVonzó kartondobozba csomagolva.

Babasétáltatás kutyákkal babakocsiban babakocsiban

4 800 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 30 (Csütörtök.) - Ápr. 04 (Kedd.)] között