Babyshower lány születésnapi lufi 7db. 30-46cm

1 400 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5904266053051 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Babyshower lány születésnapi lufi 7db. 30-46cm
Gyönyörű lufik a rózsaszín árnyalataiban!
A lufik tökéletes díszei lesznek az egyre népszerűbb “babaköszöntőnek”. Ez az utolsó alkalom, hogy nyugodtan összejöjjön a barátokkal, mielőtt a baba a világra jön. Akár maga szervezi a partit, akár egy kislányt váró barátnőjének szervez, érdemes aranyos dekorációkkal feldobni az eseményt. A rózsaszín lufik kiemelik a különleges pillanatokat, miközben elegánsan kommunikálják a vendégeknek, hogy a leendő anyuka lányát várja.
Ha egy kis hercegnő most érkezett a világra, a lufik eredeti helyettesítői lesznek a hagyományos virágoknak, amelyeket az újdonsült szülőknek ajándékoznak. Dekorációként is jól működnek a házban, ahol az újszülöttet szeretné köszönteni, vagy a “köldökzsinór” alatt.
A léggömbök szintén szép dekorációnak számítanak bármely kislány születésnapján. Ajándékként és a parti helyszínéül szolgáló helyiség dekorációjaként is jól használható.
A rózsaszín lufikészlet bármelyik szobát átalakítja, és ünnepi születésnapi hangulatot teremt. A kompozíció remekül fog mutatni az ünnepségről készült emlékképeken!
MŰSZAKI ADATOK:
A készlet 7 darab rózsaszínű lufit tartalmaz:
2 x fólia léggömb “Baby Girl” felirattal 5 x rózsaszín latex lufi nyomtatás nélkül ZsinegMéretek (síkban mérve):
lufi “Baby Girl” felirattal: 46cm léggömbök nyomtatás nélkül: 30cm Csomagolás: 21.5cm x 17cm x 0.5cmA lufikészlet nincs felfújva. A léggömbök felfújása a vevő által. A léggömböket héliummal vagy levegővel lehet felfújni.

Babyshower lány születésnapi lufi 7db. 30-46cm

1 400 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető