BAMBINO gyurma klasszikus 24 színben

2 600 Ft

Rendelhető több mint 20 db
Várható kézbesítés: [Jún. 09 és 16] között

Cikkszám: 139102 Kategória:

Leírás

BAMBINO gyurma, 24 szín

A termék jellemzői:
rugalmas, könnyen modellezhető intenzív, élénk színek nem tapad a felülethez nem piszkolja be a kezét lehetővé teszi a millefiori művek létrehozását biztonságos a gyermekek számára megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv alapvető követelményeinek és a vonatkozó harmonizált szabványok követelményeinek. a színek száma: 24, köztük két csillogó szín: arany és ezüst gyurmarúd súlya: 15 g csomagolási méretek: 19.5cm x 17.5cm x 1.5cm

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 780 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 0,10 kg
BAMBINO gyurma, 24 szín

A termék jellemzői:
  rugalmas, könnyen modellezhető  intenzív, élénk színek  nem tapad a felülethez  nem piszkolja be a kezét  lehetővé teszi a millefiori művek létrehozását  biztonságos a gyermekek számára  megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv alapvető követelményeinek és a vonatkozó harmonizált szabványok követelményeinek.  a színek száma: 24, köztük két csillogó szín: arany és ezüst  gyurmarúd súlya: 15 g  csomagolási méretek: 19.5cm x 17.5cm x 1.5cm

BAMBINO gyurma klasszikus 24 színben

2 600 Ft

Rendelhető több mint 20 db
Várható kézbesítés: [Jún. 09 és 16] között