BESTWAY 36228 úszó kör ponton kék

4 800 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039733213 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

BESTWAY 36228 úszó kerék ponton kék
A Geometric felfújható úszógumi a Bestway legújabb ajánlata a forró nyári napokra. A 107 cm átmérőjű nagy kerék 12 év feletti gyermekek és felnőttek számára is alkalmas. Tökéletes lesz a tengerparton, a tónál és a hátsó udvari medencében való pihenéshez. A szokatlan retro stílusú grafika és az intenzív színek megragadják a strandolók figyelmét. A beépített, stabil fogantyúknak köszönhetően a gyerekek és a felnőttek egyaránt biztos fogást találnak a hullámok között.Csak fújd fel a kereket, és máris készen állsz a nyári medencés szórakozásra.
Specifikációk:- átmérő 107 cm- korhatár: 12 +- színes geometrikus nyomtatás- biztonsági szelepek
Tartalom:- úszókerék- javítófolt
A felfújható kerék csak vízben használható, olyan mélységben, hogy a gyermek érezhesse az alját, szülői felügyelet mellett. A strandkerék könnyű és praktikus. Nem foglal sok helyet, és nem igényel pumpát a felpumpáláshoz, így könnyen magával viheti bárhová.csomagméret: 19.5 cm x 19.5 cm x 5 cm

BESTWAY 36228 úszó kör ponton kék

4 800 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető