Binokuláris interaktív távcső gyerekeknek

3 100 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 31 (Péntek.) - Ápr. 05 (Szerda.)] között

Cikkszám: 5903039729162 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

BINOKULÁRIS INTERAKTÍV TÁVCSŐ GYEREKEKNEK

Figyelem, figyelem: nagyszerű szórakozás a láthatáron! Közelebbről is meg kell nézned!
Egy távcső jól fog jönni! Így láthatod, milyen móka vár a kicsikre!
Azextra színes kialakítás megfelel a gyerekek ízlésének, felkelti a figyelmüket és játékra ösztönzi őket! Az élénk színek serkentik gyermeke látását!
Két AA elem behelyezése és a termék bekapcsolása után aktiválhatja a hangokat és a fényeket! Ehhez a kicsinek csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a nagy, színes gombokat a távcső tetején! Mindegyikük más-más hangokért és fényekért felelős!
Kétségtelen, hogy a távcső órákig tartó szórakozásra ösztönzi a fiatal felfedezőt, segít kreatív játékokat kitalálni, és minden családi kirándulást összehasonlíthatatlanul érdekesebbé tesz, amikor a következő fa mögött valami újat fedeznek fel!
A távcső pillanatok alatt beindítja a kisgyermek fantáziáját! Támogatja a fiatal elmét az érdekes történetek kitalálásában!
A gombok a tetején nagyok, színesek és mindegyiknek más a formája! Ennek köszönhetően a legkisebbeknek sem okoz majd gondot a megnyomásuk és a hozzájuk rendelt funkciók megjegyzése! Ez segít nekik abban is, hogy megtanulják megkülönböztetni a formákat, színeket és betűket!
Mindenekelőtt a velük való játék pozitív hatással lesz a szellemi képességeikre! Fejleszti a gyermek képzelőerejét és intelligenciáját, folyamatos kreatív munkára serkenti az agyát!
A gombok megnyomása növeli a szem-kéz koordinációt és az ujjak pontosságát!
A környezet felfedezése nemcsak kreatív szórakozás, hanem mindenekelőtt szórakoztató és mozgásra ösztönző! A megfelelő fejlődéshez megfelelő mennyiségű mozgásra van szükség, ezért jó, ha ezt különböző módokon ösztönözzük!
Annak érdekében, hogy a távcső sok aktív játékot kibírjon, strapabíró anyagokból készült! Így nem kell aggódnod a tartóssága miatt, és az ifjú felfedező biztosan nem fogja megrongálni!
A termék szép, esztétikus dobozban van csomagolva, így ajándéknak is tökéletes lesz!

Műszaki adatok:
Életkor: 18m+
Anyag: műanyag
Tápegység: 2x AA elem (nem tartozék)
A távcső méretei: 13,5 cm x 10,5 cm x 5,5 cm
Csomagolási méretek: 20 cm x 16 cm x 6,5 cm
A terméket egy vonzó kartondobozba csomagolták.

Binokuláris interaktív távcső gyerekeknek

3 100 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 31 (Péntek.) - Ápr. 05 (Szerda.)] között