Cocomelon család (4 db-os készlet)

8 700 Ft

Raktáron > 10 db

Cikkszám: 0191726423720 Kategória:

Kiszállítási információk

ExpressOne futárszolgálat 1390 Ft
Ingyenes szállítás házhoz: 25 000 Ft-tól
Várható kézbesítés:
Péntek (07-08) - Hétfő (07-11)

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Ezt az imádnivaló 4 figurás csomagot a CoComelon népszerű és oktató jellegű YouTube-videói ihlették! Nézze meg, ahogy apró CoComelon rajongója játszik a népszerű karakterekkel, JJ-vel, TomTom-mal és YoYo-val! Ez a készlet 2 JJ figurát is tartalmaz, egyet ingben és egyet a kedvenc bébi cápa pólójában! Gyermeke jól fog szórakozni ezzel a részletes és tagolt kollekcióval, amely lehetővé teszi az egyes figurák karjainak, lábainak és nyakának mozgatását! A termék 2 éves kortól ajánlott.

Cocomelon család (4 db-os készlet)

8 700 Ft

Raktáron > 10 db