Cocomelon világító rajztábla

7 100 Ft

◉ Raktáron > 10 db

Cikkszám: 55350051028 Kategória:

Kiszállítási információk

ExpressOne futárszolgálat 1390 Ft
Ingyenes szállítás házhoz: 25 000 Ft-tól
Várható kézbesítés:
Dec. 12 (Hétfő.) - 13 (Kedd.)

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Keltsd életre CoComelon képeidet. Rajzolj rá a világító rajztáblára a neon jelölőtollakkal, majd kapcsold be, és nézd, ahogy a LED-lámpák világítani kezdik azt. Töröld le és kezdd újra a rajzolást! 8 világítási móddal, beleértve a színváltó fényshow-t. A doboz tartalma: egy világító tábla (kb. 24x20x1,5 cm), 2 x neon jelölő toll, letörlő kendő és használati utasítás. 3 éves kortól ajánlott.

Cocomelon világító rajztábla

7 100 Ft

◉ Raktáron > 10 db