CoComelon zenélő sárga iskolabusz

13 300 Ft

◉ Raktáron > 10 db

Cikkszám: 191726380771 Kategória:

Kiszállítási információk

ExpressOne futárszolgálat 1390 Ft
Ingyenes szállítás házhoz: 25 000 Ft-tól
Várható kézbesítés:
Dec. 12 (Hétfő.) - 13 (Kedd.)

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Nézze meg, hogy gyermeke körbe-körbe jár-e a városon a CoComelon Musical Yellow School Bus segítségével! Ez az élénk színű busz JJ figurájával, a CoComelon oktatási YouTube-sorozat népszerű szereplőjével érkezik! Az iskolabuszban 6 kedvenc CoComelon barátod fér el! Nyomja meg a busz grilljét, és hallgassa meg, hogy a „Kerekek a buszon” című klip játszik-e Önnek és gyermekének együtt! A szabadon mozgó mozgás lehetővé teszi gyermeke számára, hogy irányítsa ezt a szórakoztató és részletes járművet! Keltsd életre kedvenc CoComelon mondókáikat a CoComelon Musical Yellow School Bus segítségével! A termék doboz mérete: 30 x 13 x 17 cm. A plüss baba 2 darab 1,5V AAA/LR03 elemmel működik, melyeket a csomagolás tartalmaz. 1,5 éves kor felett ajánlott.

CoComelon zenélő sárga iskolabusz

13 300 Ft

◉ Raktáron > 10 db