Cocomelon zenélő traktor JJ figurával

14 800 Ft

◉ Raktáron > 10 db

Cikkszám: 191726390633 Kategória:

Kiszállítási információk

ExpressOne futárszolgálat 1390 Ft
Ingyenes szállítás házhoz: 25 000 Ft-tól
Várható kézbesítés:
Dec. 08 (Csütörtök.) - 09 (Péntek.)

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Ezt a menő piros színű traktort a a népszerű Cocomelon sorozat ihlette. A zenélő traktorral dallamos utazásra indulhat gyermeke. A traktorhoz tartozik egy 7,5 cm magas JJ figura is, de a járműbe bármelyik kis méretű Cocomelon figurát belehelyezheti. Ha megnyomja a traktor elejét, akkor az elkezdi játszani az “Old MacDonald” dal egy részletét. Ezenkívül állat- és traktorhangokat és a Cocomelon sorozat dallamát is lejátsza többszöri megnyomásra. A termék 2 éves kortól ajánlott.

Cocomelon zenélő traktor JJ figurával

14 800 Ft

◉ Raktáron > 10 db