Digitális Walkie Talkie 5 km-es hatótávolsággal

14 600 Ft

Raktáron > 10 db

Cikkszám: 3380743072883 Kategória:

Kiszállítási információk

ExpressOne futárszolgálat 1390 Ft
Ingyenes szállítás házhoz: 25 000 Ft-tól
Várható kézbesítés:
Péntek (07-08) - Hétfő (07-11)

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Tartsa a kapcsolatot barátaival bárhol is jár! Hatótávolság: Akár 5 km/3 mérföld kültéri körülmények között (a domborzattól és az időjárási viszonyoktól függően). Digitális hangzás. 3 kommunikációs csatorna. LED képernyő a csatornaszám megjelenítéséhez. Csökkenti a háttér- és jelzajt vételi módban. Zseblámpa a sötétben való játékhoz vagy kódolt üzenetek küldéséhez! 5 gyorselérési funkciógomb (be/ki, hívás, beszélgetés, csatornaválasztás, zseblámpa). Övcsipesz rögzítési ponttal a nyak- vagy csuklópántokhoz. Garancia: 2 év.

Digitális Walkie Talkie 5 km-es hatótávolsággal

14 600 Ft

Raktáron > 10 db