Dinoszaurusz versenypálya dinoszaurusz hangok fények

8 100 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039719170 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

DINOSZAURUSZ VERSENYPÁLYA DINOSZAURUSZ HANGOK FÉNYEK

A versenypálya egy dinoszaurusszal, amely elnyeli a kis dinoszauruszok alakú autókat, remek szórakozás a gyerekeknek.A kisautókkal való játék sokoldalú időtöltés, és a kisebb gyerekek éppúgy játszhatnak vele, mint a nagyobbak.Az ilyen játék az ártatlan autózúzásból kreatív játékká alakul át azzal kapcsolatban, hogy hová és miért megy az autó.A játékautók megtanítják a gyerekeket a röppályára, amikor a gyerekek játszanak velük, megtanulják a sebességet, a távolságot, a gravitációt, a súlyt és még sok mást.
A kisautókkal való játék fejleszti a gyermekek motoros készségeit. Fejleszti a szem-kéz koordinációt és a kézügyességet. Így a dinoszauruszok megfogása és mozgatása lehetővé teszi a gyermek számára, hogy később ceruzát fogjon, ollóval vágjon vagy ékszert tegyen fel. Ez egy játék, amely hangokat ad ki. Az autóknak saját meghajtásuk van, így egy kanyargós pályán tudnak fel-le haladni.Amikor a kisautók vezetnek, a nagy dinoszaurusz üvöltő hangot ad ki.Egy kapcsoló vezérli a játékok mozgását.A készlet élénk színei minden korosztály számára vonzóvá teszik a játékot.

Tartalom beállítása

Önösszeszerelő pálya
3 dinoszaurusz
Matricakészlet
USB kábel
Tápegység: 2x 1.5V AA (nem tartozék) vagy USB kábel (tartozék)

Méretek:
Pálya: 39cm x 17.5cm x 24cm Kis dinoszaurusz: 2.5cm x 2.5cm
USB kábel hossza: 49cm
Csomagolási méretek: 21cm x 31cm x 9cm

Dinoszaurusz versenypálya dinoszaurusz hangok fények

8 100 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető