Disney Pókember 2 az 1-ben gépjármű (repülőgép jet & autó)

9 000 Ft

Raktáron > 10 db

Cikkszám: 0191726429005 Kategória:

Kiszállítási információk

ExpressOne futárszolgálat 1390 Ft
Ingyenes szállítás házhoz: 25 000 Ft-tól
Várható kézbesítés:
Péntek (07-08) - Hétfő (07-11)

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Vigyázz: itt jön Spidey és csodálatos barátai. Ha baj van Spidey megmentheti a helyzetet ezzel a hihetetlenül átalakuló járművel. Versenyezzen a tetthelyre a Spidey Car-ban, majd változzon át Spidey Jet-é, hogy fénycsíkként repüljön. Csak forgassa el a kabint mindkét irányba, miközben a Spidey a pilótafülkében forog. Változtasson vissza Spidey Car-ba, és tegye meg a győzelmi kört a szabad kerekein, miután megmentette a napot. A termék 3 éves kortól ajánlott.

Disney Pókember 2 az 1-ben gépjármű (repülőgép jet & autó)

9 000 Ft

Raktáron > 10 db