Elektromos rock gitár mikrofonnal lila

11 800 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039728806 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

ELEKTROMOS ROCK GITÁR MIKROFONNAL LILA

Gyermeke szereti a zenét?
Szeretnél nagy szenvedélyt csepegtetni a kisgyermekedbe?
Vagy esetleg privát koncerteket szeretne otthon tartani?
Egy játék elektromos gitár mikrofonnal nagyszerű ajándék lesz bármelyik kisgyermeknek!
Azene csodálatos szenvedély és szórakozás, amely sok ezer éve kíséri az embereket! Az egyik első művészeti ágnak tekintik!
Azérdekes, színes és modern kialakítás felkelti gyermeke figyelmét, és órákig tartó játékra ösztönzi őket!
A gitár nyakán található, számokkal jelölt gombokkal egy kiválasztott tartományból akkordokat játszhatsz, és dallamot játszhatsz! Ez lehetővé teszi, hogy a fiatal gitáros igazi virtuóznak érezze magát, minden hang az előzőhöz illeszkedik!

A sok különböző mód lehetővé teszi, hogy valóban számtalan órányi érdekes és kreatív játékot játszhass! Az elektromos gitár rengeteg nagyszerű pillanatot fog nyújtani gyermekednek!
Ha mikrofont csatlakoztatsz a gitárhoz, akkor nemcsak fülbemászó dallamot játszhatsz, hanem énekelhetsz is! Hagyd, hogy a kis zenészed a reflektorfényben legyen! Legyen ő minden este legfényesebb csillaga!
A gitár hangszóróval rendelkezik és elemmel működik, így bárhová magaddal viheted! Családi nyaraláson, kiránduláson a nagymamához vagy a kertben! A kicsinek nem kell megválnia kedvenc játékától!
Ennek az elektromos gitárnak a használata hihetetlenül egyszerű, így tökéletes a fiatalabb gyerekek számára! Csak nyomja meg az egyik gombot a nyakon, és “rángassa” a húrokat! Rövid út a zenész léthez!

A mozdulatok összehangolásának szükségessége nagyon gyorsan fejleszti a fiatal zenészek koordinációját, kézszinkronitását és ritmusérzékét!
A zene és a zenei alkotás csodálatos hatással van az érzelmek kezelésére, lehetővé teszi azok kifejezését és jobb megértését, így a kicsi nyugodtabb és boldogabb lesz!
A zenével való teremtő közösség a zenei érzékenységet és kreativitást fejleszti! Kétségtelen, hogy ez jól fog jönni, amikor a kisgyerek felnő!
Hihetetlenül fontos tulajdonsága a terméknek, hogy tartós és biztonságos anyagokból készült, így biztos lehetsz benne, hogy a játék hosszú éveken át fog tartani!
A gitározás egy hihetetlenül érdekes és magával ragadó szenvedély, amely számtalan szép pillanatot szerez gyermekének! Kezdj el szenvedélyt építeni benne ezzel a játékkal!
Segítsen gyermekének sztárrá válni! Kezdje a kalandját minél korábban!

A készlet tartalma:
gitár mikrofonAnyag: műanyag
A gyermek kora: 3+
Tápegység: 3x AA elem (nem tartozék)
Méretek:
gitár: 53.5cm x 20cm x 4cm
mikrofon magassága: 48cm – 80cm
csomagolás : 58cm x 25cm x 6cm
A terméket egy vonzó kartondobozba csomagolták.

Elektromos rock gitár mikrofonnal lila

11 800 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető