Elektronikus céltábla digitális 4 céltábla lövéséhez

6 800 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039718616 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

ELEKTRONIKUS CÉLTÁBLA DIGITÁLIS 4 CÉLTÁBLA LÖVÉSZETÉHEZ
Teszteld a pontosságodat!

Az elektronikus céltábla fantasztikus termék minden lágynyílpuska-rajongó számára. Lehetővé teszi a célzási gyakorlatokat anélkül, hogy kézzel kellene beállítani a célokat. A gyermek elsajátítja a szem-kéz koordinációs készségeket, a koncentrációt, mivel a célpontok lelövése összpontosítást igényel. Gyermekeink lövészversenyeket szervezhetnek, ahol a versenyen keresztül megtanulnak veszíteni és nyerni is.
A céltáblán rendelkezésre álló négy céltábla a játék különböző variációit teszi lehetővé.
Lehetőség van páros játékra, olyan szabályokat felállítva, amelyek szerint az a csapat nyer, amelyik a legrövidebb idő alatt több pontot szerez.
Olyan szabályokat is felállíthatunk, amelyek szerint az a pár nyer, amelyik a legkevesebb golyó felhasználásával jobban teljesít. Ezen túlmenően az olyan helyzetekben, amikor a gyerekek között konfliktusok vannak, amelyeket enyhíteni kell, megtanulják, hogyan kell a vitákat megoldani. A társakkal egy csoportban való játék zajos lehet, szabad kommunikációt tesz lehetővé, és mindenekelőtt levezetheti a gyermekek energiáját.
A céltárgyra habszivacs nyílpuskákkal lehet lőni. Fény- és hangeffektusokkal rendelkezik, hogy a játék még érdekesebbé váljon. A találat után üvegtörés vagy taps hallatszik. Ezen kívül egy kétjegyű pontszámlálót is elhelyeztek a célponton. Minden célpont hátradől, miután eltalálták. Ha négy célpontot lőttek le, 1 pontot kapnak, és ezután mind automatikusan felemelkednek.

A készlet tartalma:
Célpont 4 célponttal
Specifikációk:
Tápegység: 3 db 1,5V-os AA elem (nem tartozék)Célpont méretei: 33 x 10 x 17cmCsomag méretei: 35 x 6 x 11cm Anyaga: műanyag.

Elektronikus céltábla digitális 4 céltábla lövéséhez

6 800 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető