Elektronikus dada kamera wifi forgó IP

14 000 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039723771 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

ELEKTRONIKUS DADA KAMERA WIFI FORGÓ IP
Védje magát és családját!
A modern intelligens kamera biztosan minden otthonba bekerül. Egy egyszerű eszköz, amellyel nagyobb biztonságban érezheti magát otthonában. Amíg Ön távol van, folyamatosan rögzíti, hogy mi történik a házban. Így gyorsan észrevehet mindenféle szabálytalanságot.
A WiFi adatátvitellel rendelkező vezeték nélküli kamera ideális elektronikus dadaként. Egyszerűen szerelje fel gyermeke szobájában. A beépített hangszóró és mikrofon kétirányú kommunikációt tesz lehetővé, így nemcsak láthatja, mit csinál a gyermeke, hanem hallhatja is, és kommunikálhat is vele. A kamera garantálja, hogy mindig szemmel tarthatja, mi történik gyermeke szobájában anélkül, hogy állandóan az ajtón keresztül kellene néznie. Ez megnyugtatja Önt.
A kamera nagyon könnyű és kézreálló. A modern kialakítás bármilyen belső térbe illeszkedik.
Egy intuitív alkalmazással vezérelhető, amelyet a csomagoláson található kód beolvasásával tölthet le a telefonjára. Az alkalmazás lehetővé teszi a kamera élő megtekintését, és lehetőséget ad a korábbi felvételek megtekintésére, de ez még nem minden – az objektívet is vezérelheti! Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a készülék fejét vízszintesen 355 fokig, függőlegesen pedig 120 fokig mozgatni tudja!
A legfontosabb, hogy a készülék nagy HD felbontásban rögzít, így garantálja a tiszta, kiváló minőségű felvételeket.
Könnyen telepíthető. A szekrényre, polcra vagy ablakpárkányra helyezheti, vagy a készlethez mellékelt konzol segítségével a falhoz rögzítheti.
Műszaki adatok:

Videófelbontás: HD 1280 x 720, 640 x 360 Forgatási szög: 355° vízszintesen, 120° függőlegesen Vezeték nélküli kommunikáció: Igen – WI-FI Támogatott WiFi:2.4 G Éjszakai üzemmód: IR 11 LED, hatótávolság 10m Mozgásérzékelés Mikrofon és hangszóró Több eszközzel történő felügyelet Képek megtekintése okostelefononiOS/Android Szélesség/magasság/vastagság: Hőmérsékleti működés:0° – 55° C Szín:fehér Kamera alkalmazás:V380 PRO
Figyelem! A kamera telefonon történő megtekintése csak akkor lehetséges, ha mindkét eszköz ugyanazon a WiFi hálózaton van.

Benne van:
Wi-Fi IP kamera antennákkal
Hálózati adapter
USB kábel
Szerelőkészlet konzollal
Angol nyelvű kézikönyv
Eredeti csomagolás
Méretek:
Termék kihajtott antennákkal (L x Sz x H): 11cm x 10cm x 16cm
csomagolás: 15.5cm x 15cm x 12cm

Elektronikus dada kamera wifi forgó IP

14 000 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető