Etető és játszóasztal szék rózsaszín

10 100 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039723061 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

ETETŐ ÉS JÁTSZÓASZTAL SZÉK RÓZSASZÍN
Az imádnivaló nyuszi alakú etetőszék asztallal ideális és rendkívül praktikus bútordarab a gyermekbelsőbe. A modern kialakítás felkelti a kicsik figyelmét, és arra ösztönzi őket, hogy a kijelölt helyen fogyasszák el az ételt. Biztos lehet benne, hogy gyermeke nem akar majd leszállni erről a székről.
Az ergonomikus forma helyes és biztonságos testtartásra “kényszeríti” gyermekét evés közben. A nyuszi fülei kiváló háttámaszt nyújtanak. A kényelmes, párnázott ülés kényelmes pihenést biztosít a gyermek számára.
Az asztal sikeresen használható, amikor a kicsi játszik és megalkotja első műalkotásait. Kijelöli a játszóteret, és biztos lehet benne, hogy a kicsi biztonságban van, miközben önnek a házimunkával kell foglalkoznia.
A szék együtt nő a gyermekével!
A kisgyermekek nagyon gyorsan nőnek és változnak. A szék magasságának két fokozatban történő állítása lehetővé teszi, hogy a széket a növekvő gyermek igényeihez igazítsa. A szék magasságának növeléséhez egyszerűen cserélje ki a lábtartókat magasabbra. Ezenkívül az asztal teljesen szétszedhető, így csak egy szék marad, amelyre gyermeke ülhet.A készlet kiváló minőségű műanyagból készült a tartósság garantálása érdekében. A robusztus konstrukció és a kényelmes ülés a szülőket és a kisgyermekeket egyaránt el fogja gyönyörködtetni. Az egész készlet könnyen tisztítható. Egyszerűen törölje le egy nedves ruhával, vagy nehezebb szennyeződések esetén a széket folyó víz alatt is ki lehet mosni.
A szék könnyen összecsukható és könnyű, így magával viheti, ha meglátogatja a nagymamát vagy nyaralni megy. Sikeresen helyettesíti a nagy, nehéz etetőszékeket.

A készlet tartalma:
Szék önszerelésre táblázat 2 lábmagasságMaximális terhelés: 26kg
Méretek:
Szék méretei: 31cm x 31cm x 45cm Ülésméretek: 29cm x 26cm Ülésmagasság a padlótól: min 20cm/max23cm Háttámla magassága: 23cm Az asztal méretei: 33.5cm x 17cm Csomagolási méretek: 32cm x 30cm x 15cm

Etető és játszóasztal szék rózsaszín

10 100 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető