Fa impregnált homokozó összecsukható 120cm

34 800 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039730946 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat Ingyenes Ingyenes

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

IMPREGNÁLT HOMOKLÁTÓ 120x120cm

A homokozó minden házikert elengedhetetlen kelléke. A homokozó lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy nagyszerű szórakozással fejlesszék kézügyességüket.
A homokvárak építése, a “muffinok” felállítása vagy a lapáttal való lyukak ásása minden gyermek számára felejthetetlen kaland. A homokozó nagy előnye, hogy a padokat össze lehet hajtani, amelyekből fedelet készítünk, így lefedve a homokozót.
A homokozó lefedése és lezárása egyszerre védi a homokot az állatoktól és a homokot a szennyeződéstől. A homokozóban játszva már egészen kicsi korunktól kezdve megtanulunk építkezni, új dolgokat felfedezni, és kialakítjuk első kapcsolatainkat társainkkal.
Ha azt szeretné, hogy a szabadtéri játék felvegye a versenyt a számítógépekkel, videojátékokkal és mobiltelefonokkal, akkor homokozónk megvásárlásával megoldhatja ezt a problémát.
Használja ki a gyönyörű időjárást, és biztosítsa, hogy gyermeke boldogan töltse az időt a szabadban.
A homokozóban két pad van, hogy a mi kisgyermekünk és társai kényelmesen le tudjanak ülni.

A termék főbb jellemzői:
A gyermekek homokozója tűlevelű fából készült. A fa minden szakszerű kezelési eljáráson átesett: szárítás, gyalulás, csiszolás. A készlet sima élekkel rendelkezik, a játék benne biztonságos. Könnyen összeszerelhető és tárolható A készlet sima élekkel rendelkezik, a játék benne teljesen biztonságos. A homokozót kézzel impregnálják, nem kell magának impregnálnia, mint a legtöbb konkurens ajánlat esetében. Lengyelországban gyártott. A homokozó a mindennapi használathoz szükséges tartozékokkal van felszerelve.
Benne van:
a homokozó fa elemei facsavarok erős zsanérok Nem szőtt szövet a talaj szigetelésére 1,6×1,6m Ponyvát a homokozó védelmére 4 x kampó a ponyva rögzítéséhez Műanyag homok játék világos útmutató a homokozó összeszereléséhez mindez egy vastag, 5 rétegű kartondobozba csomagolva
Méretek:
az összehajtogatott homokozó mérete:120x120x20cm táblák vastagsága: 1.8cm csomagolás méretei: 120cm x 27cm x 20cm Kartondobozba csomagolva.

Fa impregnált homokozó összecsukható 120cm

34 800 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető