Fa montessori puzzle 180el.

4 600 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039730229 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

MONTESSORI FA KIRAKÓS 180 EL. Mennyire fejlett az Ön és gyermeke képzelőereje? Most nagyszerű lehetőséged lesz, hogy megtudd!
Ez az eredeti, mégis rendkívül egyszerű játék biztosan segíteni fog! A fából készült puzzle-nek köszönhetően sok érdekes mintát tudsz majd létrehozni!
A kisgyermekek figyelmének felkeltése érdekében minden egyes kirakó színes festékkel van bevonva . Kétségtelen, hogy ez játékra ösztönzi majd a kicsiket! És amellett, hogy remekül szórakoznak, segítenek nekik felismerni és megnevezni a látható színeket!
Akár 180 darab lehetővé teszi, hogy igazán fejlett képeket készítsen! Az egyetlen korlát az összeszerelő fantáziája! Ha pedig befejezted a játékot, az összes darabot a praktikus szövetzsákban tárolhatod!
És ha már minden ötletet felhasználtál, ami a fejedben van, akkor a készletben található mintakártyák segítenek! A huszonnégy kétoldalas nyomtatott kártya összesen negyvennyolc különböző nehézségű mintát tartalmaz !
Egy ilyen játék jótékonyan hat a családi kapcsolatok fejlődésére – minden pillanat, amit szülőként gyermekeddel töltesz, a kötődésetek fejlődését eredményezi!
A jó játék az, amely nemcsak érdekes szórakozást nyújt, hanem elősegíti a kicsi holisztikus fejlődését is! A Maria Montessori által kifejlesztett pedagógia szerint minél egyszerűbb egy játék, annál jobban megfelel ezeknek az elveknek!
Ez a fából készült kirakós segít a széles értelemben vett szellemi képességek fejlesztésében – különösen a kreativitás és a térbeli képzelőerő!
A kézügyesség nem marad el! A kirakós rakosgatása precizitást és pontosságot igényel, valamint szem-kéz koordinációt!
A termék teljes egészében fából készült, ami nemcsak megfelelő tartósságot, hanem biztonságot is biztosít! Minden fadarabot gondosan csiszoltak és nem mérgező festékkel vontak be, így a szilánkok nem fognak az érzékeny kezedbe ragadni.
A rejtvények esztétikus kartondobozba vannak csomagolva, így ajándéknak is tökéletesek!

A készlet tartalma
180 fakocka különböző formákban és színekben 24 kétoldalas kártya szövet tárolótáska
Műanyag:
fadarabok papírkártyák
Méretek:
kártyák: 8 cm x 6 cm egy blokk (hatszögletű): 4 cm x 5 cm a csomagolás méretei: 21 cm x 24.5 cm x 4 cm
Esztétikus kartondobozba csomagolva.

Fa montessori puzzle 180el.

4 600 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető