Fa puzzle társasjáték memória + 4 kártya

3 400 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039730267 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

FA PUZZLE TÁRSASJÁTÉK MEMÓRIA + 4 KÁRTYA

A tanulásnak nem kell unalmasnak lennie! Az új készségek könnyen és szórakoztató módon elsajátíthatók!

A fejlesztés és a szórakozás összekapcsolásához remek választás a memória társasjáték! Egyetlen kisgyermek sem fogja nehéznek találni az egyszerű szabályokat!

És miről is szól pontosan a játék? Csak válassz egyet a mellékelt kártyák közül, csúsztasd be az alapba, jegyezd meg, hol vannak a formák, és takard le őket a kék “gombákkal”. Ezután szedd fel a gombákat egyszerre kettőt, hogy felfedd az alatta lévő képeket! Ha a minták megegyeznek, a gombákat pontként kell elvenni! És ha a minták másmilyenek, takard el őket újra!

A játék egyedül is játszható, így edzheted a memóriádat, vagy párban, ami nem csak a memória fejlesztésének ad teret, hanem egy kis versengést is!

A szülővel való közös játék segít a családi kapcsolatok erősítésében!

A figyelemfelkeltés érdekében a termék minden eleme színes és szemet gyönyörködtető! Ez nem csak a játékra ösztönöz, hanem arra is, hogy hosszabb ideig fókuszban maradjon!

A készlet akár négy különböző, kétoldalasan nyomtatott táblát tartalmaz! Ez nyolc, egymástól eltérő képbeállítást biztosít!

Minden egyes képfedő darabnak van egy kényelmes fogantyúja, hogy könnyen megfogható legyen! Ezzel még a kis fürge kezeknek sem lesz nehéz dolguk!

Ez a termék nagyszerű módja a memória és az észlelőképesség azonnali fejlesztésének! A memóriajáték régóta bevált módja a memória edzésének!

A termék fából készült, ami nemcsak tartós, hanem teljesen biztonságos is a gyermeke számára! Minden fa alkatrész nagyon gondosan csiszolt, így kiküszöbölve a szilánkok veszélyét!

A készlet tartalma:
Igazgatótanács 4 kétoldalas kártya 16 “gomba”Méretek:
tábla: 18cm x 18cm x 1cm kártya: 16cm x 16cm a fadarab átmérője: 2.5cm csomagolási méretek: 18cm x 18cm x 2.5cmFóliába csomagolva.

Fa puzzle társasjáték memória + 4 kártya

3 400 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető