Fából készült impregnált homokozó tetővel 120cm

31 400 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039731219 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat Ingyenes Ingyenes

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

IMPREGNÁLT HOMOKLÁTÓ 120x120cm FEDÉKKEL

A homokozó minden házikert elengedhetetlen kelléke. A homokozó lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy nagyszerű szórakozással fejlesszék kézügyességüket.
A homokozóban játszva már egészen kicsi korunktól kezdve megtanulunk építkezni, új dolgokat felfedezni, és kialakítjuk első kapcsolatainkat társainkkal.

Ha azt szeretné, hogy a szabadtéri játék felvegye a versenyt a számítógépekkel, videojátékokkal és mobiltelefonokkal, akkor homokozónk megvásárlásával megoldhatja ezt a problémát.

Használja ki a gyönyörű időjárást, és biztosítsa, hogy gyermeke boldogan töltse az időt a szabadban.

A homokozóban két pad van, hogy gyermekünk és társai kényelmesen le tudjanak ülni.

A homokozót vastag kartondobozba csomagolják, a legtöbb homokozót az allegro-nál csak fóliába csomagolva küldik, ami nem védi a homokozót, hanem csak felesleges problémákat vet fel a reklamációkkal kapcsolatban.

A termék főbb jellemzői:

A gyermekek homokozója tűlevelű fából készült A fa minden szakszerű kezelési eljáráson átesett: szárítás, gyalulás, csiszolás. A készlet sima élekkel rendelkezik, a játék benne biztonságos. Könnyen összeszerelhető és tárolható A készlet sima élekkel rendelkezik, a játék benne teljesen biztonságos. A homokozó napozótetővel rendelkezik, ami a forró napokon nélkülözhetetlen. A homokozót kézzel impregnálják, nem kell magának impregnálnia, mint a legtöbb konkurens ajánlat esetében. Lengyelországban gyártott. A homokozóhoz tartozékok tartoznak, amelyek nélkülözhetetlenek a mindennapi használathoz.

Benne van:

a homokozó fa elemei előtetővel facsavarok agroszál a talaj szigetelésére 1,6×1,6m világos útmutató a homokozó összeszereléséhez mindez egy vastag, 5 rétegű kartondobozba csomagolva

Méretek:

az összeszerelt homokozó méretei:120x120x20cm táblák vastagsága: 1.8cm

Fából készült impregnált homokozó tetővel 120cm

31 400 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető