Fából készült kirakós játék ónban sellő 100el

1 800 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 30 (Csütörtök.) - Ápr. 04 (Kedd.)] között

Cikkszám: 5903039730281 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

FA KIRAKÓJÁTÉK ÓNBAN SELLŐ 100 EL

Itt az ideje gyermeke első komolyabb kirakós játékának? Szeretné megfertőzni őket a több darabból álló kirakósok iránti szenvedélyével? Vagy olyan játékot keresel, ahol jól érezhetitek magatokat együtt?

Ezek közül bármelyik helyzetben a fából készült rejtvények a megfelelő választás! Az érdekes kialakítás és a sok elem kétségtelenül vonzza a kisgyermek figyelmét, és arra ösztönzi, hogy sokáig játsszon!

A könnyebb és változatosabb játék érdekében minden darabnak mindkét oldalán van egy-egy kép! Az egyik oldalon egy színes rajz egy sellőről és a víz alatti életről, míg a hátoldalon dinoszauruszok és számok láthatóak, hogy megkönnyítsék a kirakás elrendezését! A kinyomtatott számoknak köszönhetően a kirakós összerakása különösen könnyen megy, a számok nélküli oldal pedig érdekes kihívást jelent!

Ha vége a mókának, a rejtvényeket a fémdobozban tárolhatod! Ez nem csak azt teszi lehetővé, hogy kényelmesen tárolja a kirakósokat, de megvédi őket az időjárási körülményektől is, amelyek károsan befolyásolhatják őket! Ráadásul a kartoncsomagolással ellentétben a konzervdoboz nem szakad el, így egyetlen kirakós sem fog elveszni!

A közös kirakás kétségtelenül jót tesz a családi kapcsolatoknak, és sok szórakozást nyújt a gyermeknek és a szülőnek egyaránt!

A rejtvények nagyszerű módja annak, hogy támogassa gyermeke fejlődését! Érdekes módon ötvözik a tanulást a szórakozással, és segítik a kicsik általános fejlődését!

A darabok helyes elrendezése kétségtelenül leköti az elmét, különösen a térbeli képzelőerőt és az észlelőképességet serkenti!

A kézügyesség is fontosnak bizonyul! Az elemek megfelelő helyre helyezése precíz és pontos kézmozdulatokat és szem-kéz koordinációt igényel! Ez lehetővé teszi gyors fejlődésüket!

Az összes kirakójáték fából készült, így nemcsak nagyon tartósak, de teljesen biztonságosak is a kicsik számára! Gondosan lecsiszolták és nem mérgező festékkel vonták be őket!

A terméket egy igazán szép, esztétikus dobozba csomagolták, így ajándéknak is tökéletes!

A készlet tartalma:
100 rejtvény papír alátét fémdobozAnyag: karton puzzle
Méretek:
összeállított puzzle: 28.5cm x 22.5cm x 0.3cm egy puzzle mérete: 2 .1cm x 4.5cm x 0.3cm csomagolási méretek: 12.5cm x 9cm x 5cmEgy etsy és pratic fémdobozba csomagolva.

Fából készült kirakós játék ónban sellő 100el

1 800 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 30 (Csütörtök.) - Ápr. 04 (Kedd.)] között