Fából készült puzzle társasjáték memória gyümölcsök és formák

4 200 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039730182 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

FA PUZZLE TÁRSASJÁTÉK MEMÓRIA GYÜMÖLCSÖK ÉS FORMÁK Itt az ideje, hogy összekapcsoljuk a szórakozást a tanulással! Végül is a legtöbb szülő ezt várja el a játéktól, amit megvesz!
Kétségtelenül a jól ismert “memóriajáték” a tökéletes válasz. Nagyon egyszerű szabályai biztos, hogy a kisgyermekek számára is alkalmasak! És miről szól valójában a játék?
A játéknak számos szabálya lehet, és ezeknek csak a játékosok fantáziája szab határt. de a lényeg az, hogy rendezd el és jegyezd meg a kártyákon lévő mintákat!
Hogy lekösse gyermeke figyelmét, minden darab színes és szemet gyönyörködtető, így biztosan leköti egy érdekes új játékkal!
A készlet legfeljebb 12 kétoldalas kártyát tartalmaz. A játék egyik módja, hogy addig nézzük a kártyát, amíg az összes szem a mellékelt homokóra másik oldalára nem kerül. Amikor az időzítő lejár, tedd vissza a kártyát úgy, hogy a korábban megnézett minta ne legyen látható, és a blokkok segítségével rendezd el emlékezetből! A kártyák különböző nehézségűek – a legkönnyebbekhez csak négy, a legnehezebbekhez pedig akár tizenhat kocka is szükséges!
Minden blokk mindkét oldalára egy-egy kép van festve – az egyik oldal egy gyümölcsöt, a másik egy alakzatot ábrázol. Ez megtöri a játék monotonitását, és oktatási értéket hordoz!
A rajzok segítségével a gyermek számos gyümölcsöt és formát felismerhet és megnevezhet .
A memóriajátéknak azonban van egy másik fő célja is – mindenekelőtt a memória fejlesztésére összpontosít. Ez egy nagyszerű eszköz a memóriatechnikák egyszerű és szórakoztató módon történő fejlesztéséhez.
Ez az egyszerű játék az intellektuális készségek mellett a kézügyességet is fejleszti a mellékelt alapon található mintás tányérok elrendezésével!
A termék legtöbb alkatrésze fából készült, ami megfelelő tartósságot és biztonságot biztosít.
A játék remek választásnak bizonyulhat ajándékba, hiszen esztétikus kartondobozba csomagolták!

A készlet tartalma:

Homokóra 12 kétoldalas kártya 16 kétoldalas blokkot tartalmazó fatábla
Anyag:

blokkok és deszkák: fa Kártyák: karton
Méretek:

tábla: 17.5 cm x 19 cm x 0.4 cm blokk: 3,5 cm x 3,5 cm x 1,7 cm kártya: 10.5 cm x 10.5 cm csomagolás méretei: 22 cm x 18,5 cm x 4 cm
Esztétikus kartondobozba csomagolva.

Fából készült puzzle társasjáték memória gyümölcsök és formák

4 200 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető