Farmépítő gyurmakészlet dobozban, 21 darabos

4 100 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 4897007439324 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone 1 390 Ft 1 680 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Építsd fel saját farmod ezzel a Farmépítő gyurmakészlettel! Készíts aranyos állatokat, szebbnél szebb növényeket, és szedd össze a terményeket traktoroddal, hogy a farmod napról napra gyarapodjon! A gyurma a gyermekek egyik kedvenc játéka évtizedek óta, nem véletlenül, hiszen olyan formákat készíthetnek belőle, amilyeneket csak szeretnének, alkotásaiknak csak a képzeletük szabhat határt. A gyurmázás hatékonyan fejleszti a kézügyességet és a kreativitást is.

A Farmépítő gyurmakészlet 4 db gyurmát, 1 db bőröndöt, 1 db talajformát, 1 db virágágyást, 4 db állatformát, 4 db gyurmaprést, 1 db traktort, 1 db vágóeszközt, 2 db tárolót, valamint 1 db matricát tartalmaz, amelyekből megalkothatod a legbarátságosabb és legszínesebb tanyádat. A gyurmakészletben négy darab 50 grammos kék, fehér, piros és sárga színű gyurmát találsz. A csomagolás mérete: 24 x 12 x 20 cm. 3 éves kortól ajánlott.

Farmépítő gyurmakészlet dobozban, 21 darabos

4 100 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető