Farmépítő gyurmakészlet dobozban, 21 darabos Kid’s Toys

4 000 Ft

Raktáron > 10 db

Cikkszám: 4897007439324 Kategória:

Kiszállítási információk

ExpressOne futárszolgálat 1390 Ft
Ingyenes szállítás házhoz: 25 000 Ft-tól
Várható kézbesítés:
Péntek (07-08) - Hétfő (07-11)

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Építsd fel saját farmod ezzel a Farmépítő gyurmakészlettel! Készíts aranyos állatokat, szebbnél szebb növényeket, és szedd össze a terményeket traktoroddal, hogy a farmod napról napra gyarapodjon! A gyurma a gyermekek egyik kedvenc játéka évtizedek óta, nem véletlenül, hiszen olyan formákat készíthetnek belőle, amilyeneket csak szeretnének, alkotásaiknak csak a képzeletük szabhat határt. A gyurmázás hatékonyan fejleszti a kézügyességet és a kreativitást is.

A Farmépítő gyurmakészlet 4 db gyurmát, 1 db bőröndöt, 1 db talajformát, 1 db virágágyást, 4 db állatformát, 4 db gyurmaprést, 1 db traktort, 1 db vágóeszközt, 2 db tárolót, valamint 1 db matricát tartalmaz, amelyekből megalkothatod a legbarátságosabb és legszínesebb tanyádat. A gyurmakészletben négy darab 50 grammos kék, fehér, piros és sárga színű gyurmát találsz. A csomagolás mérete: 24 x 12 x 20 cm. 3 éves kortól ajánlott.

További információk

Gyártó
Nem
Kor

Farmépítő gyurmakészlet dobozban, 21 darabos Kid's Toys

4 000 Ft

Raktáron > 10 db