Felfújható úszómatrac avokádó labdával és maggal 150cm XL

9 900 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039718531 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

FELFÚJHATÓ MATRAC AVOKÁDÓ LABDÁVAL 150CM

Az avokádó, más néven a tarackbogyó számos gyógyhatással és tápértékkel rendelkezik. Segít leküzdeni a magas vérnyomást, csökkenti a koleszterinszintet, és növeli… a vízben való szórakozást!
Talán nem mindegyik, de a miénk biztosan!
Az óriási avokádó alakú matrac segít kifejezni az egészséges táplálkozás, az egzotikus konyha, valamint a szórakozás és a vízőrület iránti érdeklődését.
A matrac sokkal izgalmasabb élményt nyújt, mint egy avokádósaláta elfogyasztása. Ez a party-gyümölcs egy felfújható , háromszínű matracból áll, egy gyönyörű érett, savanykás gyümölcs keresztmetszetével és egy golyóval – amely ebben a készletben az avokádónk magjaként funkcionál.
A nagyméretű felfújható labda minden strandon remekül használható. Végül is a labdával való játék minden tengerparti nyaralás szerves része, színesebbé teszi a családi kirándulásokat, és aktív módja annak, hogy a barátokkal együtt töltsünk időt, távol a mindennapi problémáktól vagy a telefonoktól. A labdapattogtatás egyszerű cselekedete javítja a fittséget, és felnőttek és gyermekek számára egyaránt nagyszerű. Sőt, ki merjük jelenteni, hogy a fizikai aktivitás előnyeit tekintve megegyezik az avokádóevés előnyeivel.

A labda a vízben is használható, de itt a készletünk fő része – a matrac – sokkal jobban működik.
A matrac a labdával együtt kényelmes ágyat alkot. “A labda párnaként vagy háttámlaként is használható. Hagyja, hogy gondolatai elkalandozzanak, miközben kényelmesen fekszik a puha felfújható matracon. De nem túl messze a peremtől!
A matracon lévő nyílás a hagyományos úszó kör minden jellemzőjét biztosítja. Mégis, sokkal stílusosabbnak tűnik! A matrac ideális az úszástanuláshoz, és stabil partner lesz azok számára, akik nem érzik jól magukat a vízben.
És ez nagyon szórakoztató!
Kényeztesse magát egy méretre szabott matraccal! A 150 cm hosszúságú avokádó matracunk még a magas emberek számára is kényelmes. Ez is hihetetlenül lenyűgöző!
Mind a matrac, mind a golyó klasszikus szeleppel rendelkezik, amely a piacon kapható legtöbb szivattyúmodellhez illeszkedik (szivattyú nélkül). A matrac szájon át is felfújható.

MŰSZAKI ADATOK:
Benne van:
avokádó alakú matrac
“mag” labda
Anyag:
Méretek felfújt állapotban
matrac: 150×120 x 21cm
labda kerülete: 130cm
Csomagolási méretek: 33cm x 30cm x 4cm

Felfújható úszómatrac avokádó labdával és maggal 150cm XL

9 900 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető