Foam dart gépfegyver + tár + 3 céltábla + 48 darts

11 200 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 03 (Hétfő.) - 06 (Csütörtök.)] között

Cikkszám: 5903039718630 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

GÉPPUSKAVETŐ 48 NYÍLVESSZŐ 3 CÉLPONT
Ha szeretsz olyan játékmódokat játszani, mint a számítógépes és videojátékokból ismert battle royale, deathmatch, akkor ez a termék neked való.
Egy igazi kommandósnak megfelelő fegyverre van szüksége.Készülj fel a következő játékra!

A géppuskavető fantasztikus fegyver a kis katonák számára. Ez a játék mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy “lelőd az ellenséget” és győzz.A kilövővel való játék segít fejleszteni a szem-kéz koordinációt a lebilincselő játékmenet részeként. A puska kezelése, különösen a tár betöltése, pozitív hatással van az ujjmotoros készségekre.

A népszerű számítógépes játék által ösztönözve, ahol idejük nagy részét battle royale módban töltik, a gyerekek ezt a játékmódot átültethetik a valóságba. Összejönnek, megtervezik a terepet és a szabályokat, így kötődnek társaikhoz, ami pozitív hatással van a szociális készségek fejlődésére , beleértve a megfelelő interperszonális kommunikáció kialakulását. A társaival való játék révén a gyermeknek lehetősége nyílik arra is, hogy megtanulja a csapatvezetést és a győzelem mellett a vesztés képességét is. Ezenkívül, ha a gyerekek között konfliktusok merülnek fel, amelyeket enyhíteni kell , megtanulják, hogyan kell a vitákat megoldani.

A kilövőeszközökkel való játék megköveteli a másokkal való interakciót, egy csoportban zajos lehet, szabad kommunikációt tesz lehetővé, és levezetheti a gyerekek energiáját.
A rendelkezésre álló 3 hordó alakú céltábla sokféle játéklehetőséget tesz lehetővé. A játék szabályait úgy állíthatod be, hogy az a játékos nyer, aki a legrövidebb idő alatt több pontot szerez, vagy az nyer, aki a legkevesebb töltényt használva jobban teljesít.
Az élénk színek a népszerű számítógépes játékok fegyvereit idézik, ami a játékot minden korosztály számára vonzóvá teszi.A számítógépes játékosok képesek lesznek átvinni az összecsapásaikat a való világba, és még futkározhatnak is közben.
Az ilyen szabadtéri játék segíti a mozgáskoordinációt, és pozitív hatással van a gyermek fizikai egészségére.

A készlet tartalma:
Géppuskavető
48 hagyományos nyílvessző
3 hordó alakú céltábla
magazin
Műszaki adatok:
Nyíl méretei: 7 x 1.2cmA magazin méretei: 18 x 8 x 2.5cm Pisztoly méretei: 28 x 18 x 5cm
Csomagolási méretek: 59 x 7 x 34cm

Foam dart gépfegyver + tár + 3 céltábla + 48 darts

11 200 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 03 (Hétfő.) - 06 (Csütörtök.)] között