Gyermek búvárúszó uszonyok S 17-20cm

2 400 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 03 (Hétfő.) - 06 (Csütörtök.)] között

Cikkszám: 5903039727335 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

GYERMEK ÚSZÓALAPOK S 17 – 20cm
Szeretné, ha gyermeke úgy úszna, mint egy olimpikon?
Hagyd, hogy úgy érezze magát, mint hal a vízben!
A gyermek uszonyok segítenek neki úszni, merülni és pihenni!
Asznorkelezés még nagyobb élményt nyújt gyermekednek, ha a lábai uszonyokká válnak!
Hagyja, hogy gyermeke felfedezze a gyönyörű és többnyire felfedezetlen tengeri világot, ússzon érdekes halakkal és csodálja meg az egyedülálló korallokat!
Azifjú felfedező minden egyes lábmozdulata messzebbre viszi, mint uszony nélkül, és minél messzebbre jut az expedíció, annál több érdekes felfedezést tesz!
Vagy talán a medence a gyermeke szenvedélye? Ha ez a helyzet, akkor az uszonyok tökéletesen működnek az edzés felgyorsításának megoldásaként!
A gyorsabb úszáshoz csak annyit kell tenned, hogy felveszed az uszonyokat! Meríts ihletet azokból az állatokból, amelyek tökéletesen elsajátították az úszás művészetét!
Az uszonyokkal való edzés gyorsabban fejleszti a fiatal úszó alsótestének izmait, így gyorsabbak és fittebbek lesznek akkor is, amikor leveszik őket!
Az uszonyok mérete tökéletes lesz a gyermekek számára!
Az állítható pántnak köszönhetően nem kell aggódnod, hogy az uszony egy keményebb lendítésnél leesik a gyermeked lábáról! Képesek lesznek magabiztosan minden egyes mozdulatba beletenni minden lábukat, hogy a lehető legnagyobb sebességet érjék el!
Vagy úgy gondolja, hogy ahhoz, hogy az uszonyok hasznosak legyenek, a gyermekének tudnia kell úszni? Nos, semmi sem állhatna távolabb az igazságtól! A gyerekeknek szánt uszonyok hihetetlenül hasznosnak bizonyulnak az úszástanulás során!
Az uszonyok használata a tanulás során segít fenntartani a helyes pozíciót és kialakítani a megfelelő szokásokat. Hála nekik, gyermeke ugyanúgy megtanul úszni, mint a tenger állatai!
Az uszonyok felhelyezése rendkívül kényelmes és gyors, és a pánt beállítása után biztonságosan a lábadon maradnak.
Bárhová magaddal viheted őket! A medencébe, a tóba, a tengerbe vagy a korallzátonyokkal teli óceánba! Könnyen ellenállnak a különböző környezeti hatásoknak, valamint a sós, édes és klóros víznek.
Nem foglalnak sok helyet, így nyugodtan beteheted őket a bőröndödbe, utazótáskádba vagy az autódba anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy elfogy a hely !

Javasolt méret: 28/32

Méretek:
egész uszony: 24cm x 12cm x 3cm
belső mérete: 11.5x 7cm x 3.7cm
a szíj maximális hossza: 23cm
lábfej maximális hossza: kb. 20cm
Csomag mérete: 43cm x 17cm x 8cm
Fóliába csomagolva.

Gyermek búvárúszó uszonyok S 17-20cm

2 400 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 03 (Hétfő.) - 06 (Csütörtök.)] között