Gyermek fakonyha MDF MODERN CLASSIC+ kiegészítők

39 800 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039717886 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat Ingyenes Ingyenes

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

FA MDF KONYHA SZÁRÍTÓ ÁLLVÁNNYAL + TARTOZÉKOK SZÜRKE

A gyerekek szeretik utánozni a felnőtteket a mindennapi tevékenységeikben. A főzés kétségtelenül ezek közé tartozik!
Minden ünnep (még a színlelt is) gondos előkészületeket igényel. Ebből a célból egy gyönyörű gyermekkonyha felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul.
A nagy fakonyha sok gyermek álma válik valóra. Nagy gondossággal készült, részleteivel és praktikusságával gyönyörködtet!

Fel van szerelve:
egy csaptelep gombokkal és egy mély fém mosogatóval
rengeteg hely a pulton a finomságok elkészítéséhez
érzékszervi tárcsás égők
mikrohullámú sütő gombbal
sütő üveggel és kijelzővel
mosogatószárító
hűtőszekrény
horgok a tartozékok számára
vágódeszka, spatula, kanál és kés
edény és serpenyő fedővel
óra mozgatható mutatókkal
További polcok az alapvető tartozékok számára
Minden elem (a mosogató kivételével) fából készült. Mindegyikük gondosan csiszolt és nem mérgező festékkel lett bevonva – mindezt a kisgyermek biztonsága érdekében.
A fából készült játékok olyan szülőknek szólnak, akik a kicsik szórakoztatásán túl a bolygóval is törődnek. Természetes anyagokból készültek, biztonságosak és tartósak, így gyermekek generációin át tartanak majd.
Bizonyára sok gyermekkonyha-modellt látott már. Ezt a modellt az különbözteti meg a többitől, hogy a lehető legpontosabban utánozza a valódi konyhát, miközben fenntartja gyermeke biztonságát.

Ez azon kevés modellek egyike, amelyekhez potrohszárító is tartozik. Ez tökéletes ürügy arra, hogy gyermekét bevezesse a házimunkába. Ha azt szeretnéd, hogy segítsenek neked a mosogatásban, jó ötlet, ha olyan edényekkel kezdenek, amelyeket nehéz összetörni 😉
A fém mosogató kivehető – meg lehet tölteni vízzel a gyümölcsök vagy zöldségek mosásához. Azt tanácsoljuk azonban, hogy legyen óvatos, amikor a fa alkatrészek vízzel érintkeznek – ez károsíthatja őket.
Érzékszervi tárcsák, mozgatható ajtók, kampók, gombok vagy óramutatók – sok apró elem, amelyek lefoglalják a kis kezeket. Kezelésük segít fejleszteni a fogást és a finommotoros készségeket.

A gyermekkonyha nem csak nagyszerű szórakozás! A “főzés” során a gyermek megtanulja:
használja az égőket anélkül, hogy megégetné magát
hogyan kell kezelni a sütőt és a mikrohullámú sütőt – a színlelt gombokon és gombokon való gyakorlás segít nekik megérteni a valódi készüléket.
hogyan kell rendet tenni a térben – gyermeke meg fogja érteni a rend fontosságát az ételek elkészítésekor és az azt követő takarításkor.
A konyha nagyon alkalmazkodó, nagyszerű gyerekszobának vagy játszószobának. Ez esztétikailag kellemes! Tompa színeinek köszönhetően bármilyen belső térbe bele olvad.
Ez az egyik olyan “játék, bútortípus”, amely amellett, hogy jól néz ki, vagy a szórakozást nyújtja, extra tárolóhelyet biztosít a játékok vagy a blokkok számára.
Biztosítson gyermekének több órányi szórakoztató, értékes játékot. Inspiráld őket, hogy főzzenek a babáiknak vagy a mackóiknak, és ki tudja – talán egy új MasterChef nő fel a tető alatt!
Önösszeszerelő konyha – a móka már az összeszereléskor elkezdődik.

A készlet tartalma:
Pot Serpenyő 2x tányér Kés Kanál Spatula Fűszerek
MŰSZAKI ADATOK:
Anyag: MDF, műanyag, fa
A konyha méretei: 68cm x 25.5cm x 82cm
Magasság a padlótól a tetejéig: 37.5cm
Tányérátmérő: 11cm
Tábla: 11cm x 18cm
Evőeszköz hossza: kb. 13cm
edény átmérője: 9cm
palack magassága: 8cm
Csomag mérete: 73cm X 35cm X 15cm
Konyha kartondobozba csomagolva

Gyermek fakonyha MDF MODERN CLASSIC+ kiegészítők

39 800 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető