Gyöngyök ékszer karkötők készítéséhez betűkből XXL 630el készlet

6 100 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039728899 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

GYÖNGYÖK ÉKSZER KARKÖTŐ KÉSZÍTÉSÉHEZ BETŰKBŐL KÉSZLET XXL 630 EL

Ideje megnyitni gyermeke első komoly vállalkozását! Gondolt már arra, hogy egyszer ékszerész lesz? Ha nem, akkor mindjárt elkezdi!

A saját ékszerek készítése nagy szenvedély lehet, és mindenekelőtt nagyszerű szórakozás! Kétségtelenül vonzza majd a fiatalokat és az idősebbeket, fiúkat és lányokat!

A készlet nem kevesebb, mint 630 elemet tartalmaz, melynek köszönhetően számos gyönyörű, változatos karkötő, nyaklánc és egyéb műalkotás kerül ki a kis ékszerész kezei közül!

Arengeteg szín lehetővé teszi, hogy a helyzethez vagy hangulathoz tökéletesen illő díszeket készítsen!

Van-e jobb egy olyan játéknál, amely nemcsak a gyermeket, hanem a szülőt is leköti? A közös játék segít fejleszteni a családi kapcsolatokat, és remek ürügy lesz arra is, hogy beszélgessünk együtt, miközben lassan kincseket készítünk!

A gyöngyök némelyike nemcsak érdekes színekben pompázik, de még betűk is vannak rájuk írva! Minden ékszer személyre szabható – készítsen egy nevet a gyöngyökből, és azonnal egyértelmű lesz, hogy kié a karkötő!

A szett részét képeződivatos medálok tökéletesen illeszkednek a jelenleg népszerű stílushoz – a létrehozott díszek praktikusak lesznek, és tökéletesen kiegészítik ruháidat, bájt és szépséget kölcsönözve nekik!

Nem kell aggódnia, hogy az ékszerkészítés túl bonyolult lesz gyermeke számára! Egy gyönyörű karkötő vagy nyaklánc elkészítéséhez vágjon le egy darabot a 6 színes zsinór egyikéből, válasszon ki egy tucat gyöngyöt a készletből, és fűzze fel őket a kívánt sorrendben!

Persze ehhez némi gyakorlásra van szükség, de ez pusztán egy plusz! A kézügyességed pillanatok alatt javulni fog – különösen a kezed pontossága és az ujjaid precizitása. Ez nem csak a kézműveskedésben segít, hanem a rajzolás vagy az írás megtanulásában is!

Ahhoz, hogy egy gyönyörű műalkotást hozzunk létre, először ki kell találnunk azt! Ez serkenti a képzeletet és a kreativitást, és ezek akkor fejlődnek a legjobban, ha használjuk őket!

Minden felhasznált anyag masszív és teljesen biztonságos.

Az ékszerkészítő gyöngyök ajándéknak is kiválóak, hiszen színes, esztétikus csomagolás ban vannak!

Talán ez egy csodálatos szenvedély kezdete lesz!

A készlet tartalma:
6 színes húr 1x gumiszalag 9x medálok karkötőhöz kb. 344 gyöngy különböző formákban és színekbenAnyag: műanyag
A gyermek kora: 6+
Csomagolási méretek: 39cm x 32cm x 5cm
Esztétikus kartondobozba csomagolva.

Gyöngyök ékszer karkötők készítéséhez betűkből XXL 630el készlet

6 100 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető