Gyöngyök karkötők készítéséhez 10000 gyöngyök

6 700 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039728905 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

GYÖNGYÖK KARKÖTŐK KÉSZÍTÉSÉHEZ 10000 GYÖNGYÖK

Ideje megnyitni gyermeke első komoly vállalkozását! Gondolt már arra, hogy egyszer ékszerész lesz? Ha nem, akkor mindjárt elkezdi!

A saját ékszerek készítése nagy szenvedély lehet, és mindenekelőtt nagyszerű szórakozás! Kétségtelenül vonzza majd a fiatalokat és idősebbeket, fiúkat és lányokat!

A készlet akár 10.000 elemet is tartalmaz, aminek köszönhetően számos gyönyörű, változatos karkötő, nyaklánc és egyéb műalkotás kerül ki a kis ékszerész kezei közül!

A gyöngyök nagy száma ellenére nem kell aggódnia amiatt, hogy elvesznek, vagy nincs hol tartani őket – a csomagolás úgy készült, hogy kényelmesen szétválogathatja az elemeket!

A rengeteg szín lehetővé teszi, hogy a helyzethez vagy hangulathoz tökéletesen illő díszeket készítsen!

Van-e jobb egy olyan játéknál, amely nemcsak a gyermeket, hanem a szülőt is leköti? A közös játék segít fejleszteni a családi kapcsolatokat, és remek ürügy arra, hogy együtt beszélgessetek, miközben lassan elkészítitek a kincseiteket!

A készletben találhatórengeteg gyöngy lehetővé teszi, hogy nagyon sok különböző ékszert készítsen! Különböző színekben, formákban és méretekben kaphatók!

Nem kell aggódnod, hogy az ékszerek összeállítása túl bonyolultnak bizonyul majd a kisgyermeked számára! Egy gyönyörű karkötő vagy nyaklánc elkészítéséhez vágjon le egy darabot a két színes zsinór egyikéből, válasszon ki egy tucat gyöngyöt a készletből, és fűzze fel őket álmai sorrendjében!

Persze ehhez némi gyakorlásra lesz szükség, de ez pusztán egy plusz! A kézügyességed pillanatok alatt javulni fog – különösen a kezed pontossága és az ujjaid precizitása. Ez nem csak a kézműveskedésben segít, hanem a rajzolás vagy az írás megtanulásában is!

Ahhoz, hogy egy gyönyörű műalkotást hozzon létre, először ki kell találnia! Ez serkenti a képzeletet és a kreativitást, és ezek akkor fejlődnek a legjobban, ha használjuk őket!

Minden felhasznált anyag masszív és teljesen biztonságos.

Az ékszerkészítő gyöngyök ajándéknak is kiválóak, hiszen színes, esztétikus csomagolás ban vannak!

Talán ez egy csodálatos szenvedély kezdete lesz!

A készlet tartalma:
kb. 10000 gyöngy Gyöngyös doboz 2x menetAnyag: műanyag
A gyermek kora: 6+
Csomagolási méretek: 30cm x 31m x 5cm
Esztétikus kartondobozba csomagolva.

Gyöngyök karkötők készítéséhez 10000 gyöngyök

6 700 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető