H-Toys RC daru 1585 12CH 2.4Ghz 1:14

39 100 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039713253 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat Ingyenes Ingyenes

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

H-Toys 1585 12CH 2.4Ghz 1:14 Távirányítós daru

Bemutatunk egy szenzációs terméket az építőjátékok minden rajongójának. A daru nagyszerű ajándékötlet minden fiúnak – biztosak vagyunk benne, hogy elképesztő benyomást fog kelteni. A lenyűgöző magasságú, óriási daru mozgatható részekkel rendelkezik, és távirányítóval is vezérelhető. Ez a játék a fiúknak – kicsiknek és nagyoknak – fantasztikus szórakozást nyújt.

A daru a jövő mérnökei és építői számára nélkülözhetetlen játékelem lesz. A távvezérlés képessége fejleszti gyermekében azokat a készségeket, amelyek fontosak az eszközök vezetése során, mint például a kézügyesség, a mozgékonyság, a koncentráció és a logikus gondolkodás sebessége. Úgy gondoljuk, hogy ez egy kiváló játék, amellyel egyszerre többen is érdekesen játszhatnak.

Miért éppen ezt a darut választotta? Nagy mérete jellemzi – a daru magassága eléri a 123 cm-t. A játék a típus jellegzetes színeiben – sárga és fekete részletek kombinációjában – készül, és a legapróbb részletekre is odafigyelve, az építkezéseken használt gépek valós megjelenését tükrözve. Fény- és hangeffektekkel rendelkezik! A játékdaru a legmagasabb minőségű, tanúsított anyagokból készült, garantálva a játék robusztusságát és hosszú élettartamát.

A készlet a következőket tartalmazza:
– 2.4Ghz távirányító (2x AA 1.5V – nem tartozék)
– Ni-Cd 400mAh 7,2V akkumulátor,
– USB-kábel az akkumulátor töltéséhez,
– a daru összeszereléséhez szükséges alkatrészek,
– használati utasítás.
A daru négy karból álló, stabil talapzattal, a mérnök számára kialakított fülkével és egy 360 fokban forgatható mozgatható karral rendelkezik, amellyel a gyermek az építkezésen szükséges terhet emelheti, mozgathatja és leengedheti. A készlethez tartozó távirányító lehetővé teszi, hogy a gyermek átérezze egy igazi darukezelő szerepét, és hatékonyan emelje és engedje le a terheket, valamint jobbra és balra forgassa őket.

A CE tanúsítvánnyal rendelkező játék esztétikus dobozba van csomagolva, így ideális ajándék az építésért rajongó fiúknak. A játékot 8 évesnél idősebb gyermekek számára tervezték.
Anyag: műanyag

A daru magassága összeszerelt állapotban: 123 cm.
A csomagolás méretei 77cm x 24cm x 19cm .

H-Toys RC daru 1585 12CH 2.4Ghz 1:14

39 100 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető