Habdart gépfegyver + céltábla + 8 darts

5 800 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 04 (Kedd.) - 07 (Péntek.)] között

Cikkszám: 5903039718692 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

GÉPPUSKAVETŐ 8 NYÍL PAJZS

Ha szeretsz olyan játékmódokat játszani, mint a számítógépes és videojátékokból ismert battle royale, deathmatch, akkor ez a termék neked való.

Egy igazi kommandósnak megfelelő fegyverre van szüksége.Készülj fel a következő játékra!A géppuskavető fantasztikus fegyver a kis katonák számára. Ez a játék mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy “lelőd az ellenséget” és győzz.A kilövővel való játék segít fejleszteni a szem-kéz koordinációt a lebilincselő játékmenet részeként. A puska kezelése, különösen a tár betöltése, pozitív hatással van az ujjmotoros készségekre.
A népszerű számítógépes játék által ösztönözve, ahol idejük nagy részét battle royale módban töltik, a gyerekek ezt a játékmódot átültethetik a valóságba.
Összejönnek, megtervezik a cselekvés terepét, a szabályokat, aminek köszönhetően kötődnek társaikhoz, ami pozitívan befolyásolja a szociális készségek fejlődését , beleértve a megfelelő interperszonális kommunikáció kialakulását.
A társaival való játék révén a gyermeknek lehetősége nyílik megtanulni a csapatvezetést, valamint a győzelem és a vereség képességét is.
Ezenkívül, ha a gyerekek között konfliktusok merülnek fel, amelyeket enyhíteni kell , megtanulják, hogyan kell megoldani a vitákat. A kilövőeszközökkel való játék megköveteli a másokkal való interakciót, a társak csoportjában zajos lehet, szabad kommunikációt tesz lehetővé, és levezetheti a gyermekek energiáját.
Az élénk színek a népszerű számítógépes játékok fegyvereit idézik, ami a játékot minden korosztály számára vonzóvá teszi.A számítógépes játékosok képesek lesznek átvinni az összecsapásaikat a való világba, és még futkározhatnak is közben.
Az ilyen szabadtéri játék segíti a mozgáskoordinációt, és pozitív hatással van a gyermek fizikai egészségére.
A készlet tartalma:
Géppuskavető 8x hagyományos nyílvessző PajzsMűszaki adatok:
Puska méretei: 23 x 14 x 4cm Célátmérő: 26cm

Acsomagolásméretei : 52 x 5 x 29cm

Habdart gépfegyver + céltábla + 8 darts

5 800 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 04 (Kedd.) - 07 (Péntek.)] között