Hajgyöngy fonógép

3 100 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039729377 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

HAJGYÖNGY FONÓGÉP
Fejezd ki magad színes gyöngyökkel, amelyeket könnyedén befonhatsz a hajadba! Adj egy színfoltot bármilyen frizurához!

A gép a legkeresettebb és legáhítottabb színben – rózsaszínben – kapható!
Könnyű és könnyen használható! Nem gubancolja a hajat, és a gyöngyök felhelyezése és eltávolítása triviális .
Ideális ajándék minden kis és nagy divatrajongónak, aki a lehető legeredetibb és legszokatlanabb módon szeretné megmutatni egyéniségét.

A gyöngyökkel díszített frizura biztosan kitűnik a tömegből! Ideális divatos kiegészítője lehet egy fesztiválnak, koncertnek vagy alkalmi nappali megjelenésnek is, ha szereti a feltűnést.
A készlet számos lehetőséget kínál az egyéni színösszeállításra a rendelkezésre álló gyöngyökkel, amelyek szintén különböző formájúak és méretűek. Keverje össze, ahogy tetszik!

A készlet ideális közös tevékenységnek a lányok számára összejövetelek, születésnapok vagy pizsamapartik alkalmával. A szülő és a gyermek közötti kapcsolat erősítésekor is használható, például egy közös csajos este alkalmával. Fonj és érezd jól magad!
A gyöngyök sokszor felhasználhatók, így minden nap új gyöngykombinációkat hozhat létre. És a frizurád minden nap más lesz.

Hogyan működik:
Fűzzön fel tetszőleges számú gyöngyöt az Ön által választott fémhorogra, majd fűzze fel a haját a horogra, és csúsztassa felfelé a gombot a három szívvel. Lassan húzza végig az egész horgot a hajszál hosszán, és fogja meg a szál végét. Rögzítse a gyöngyöket az egyik nyitógyönggyel.
Benne van:
gyöngyfűző gép
78db válogatott gyöngyök
Méretek:
a borotva hossza: kb. 22cm
csomagolás: 28cm x 5cm x 19.5cm

Hajgyöngy fonógép

3 100 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető