Hangszerek trombita tamburin fuvola

5 000 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 30 (Csütörtök.) - Ápr. 04 (Kedd.)] között

Cikkszám: 5903039728929 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

HANGSZEREK TROMBITA TAMBURIN FUVOLA
A zene az élet minden területén elkísér minket. Ez szól a boltokban, amikor a napi bevásárlást intézzük, elkísér minket az autóban, amikor munkába megyünk, és segít ellazulni este egy nehéz nap után.
A gyerekeket is zene veszi körül, amely fontos és nagy része a meseóráknak, az óvodai vagy bölcsődei foglalkozásoknak. Egyesek számára az elalváshoz is szükséges rituálé!
Nagyszerű ajándék választás lehet tehát minden kisgyermek számára a hangszerek! A készlet nem kevesebb, mint nyolc darabot tartalmaz – egy trombitát, egy tamburát, egy fuvolát, két csörgőt, egy szaxofont, egy kasztanyettet és egy shakert! Ez lehetővé tesz néhány igazán nagyszerű zenét! A kislányod maga fogja összeállítani az egész zenekart!
Hogy felkeltsék a kicsik figyelmét, a játékok szép, szemet gyönyörködtető színeket kaptak! Ez ösztönözni fogja őt a játékra és az idő kreatív és hasznos eltöltésére!
Kétségtelen, hogy a hangszerek lehetővé teszik a szülő és a gyermek számára, hogy együtt játsszanak – együtt egy zenekart alkotnak és sok szép dalt írnak majd!

A zene csodálatos hatással van a gyermek fejlődésére. A hangszerek kezelése nem könnyű – minden mozdulatnak nagy jelentősége van, ami pillanatok alatt javítja a gyermek kéz- és karmozgásának pontosságát és precizitását. A szem-kéz koordináció biztosan nem marad el!
A hangszeres játék a különböző manuális készségek mellett jótékony hatással van a fiatal zenész szellemi képességeire is! Mindenekelőtt befolyásolják a koncentrációt és az egy feladatra való összpontosítást – ami hihetetlenül hasznos a későbbi életben, az iskolában és a munkahelyen!
Amikor a zenélésről gondolkodunk, az első dolog, ami eszünkbe jut, hogy mennyi kreativitást és fantáziát igényel! Az ilyen játékok kétségtelenül segítenek ezeket kiterjeszteni – nincs is jobb gyakorlat, mint a konkrét készségek használata!
A termék megfelelő tartósságát a végtelen játékórákhoz a tartós anyagok használata biztosítja! Nem kell aggódnia a műanyag alkatrészek törése miatt!
Azesztétikus kartoncsomagolás remek ajándékozási lehetőség! Tökéletes minden gyermeknek – fiúknak és lányoknak!

Anyag: műanyag
A gyermek kora: 18m+
A készlet tartalma:
Trombita tamburin fuvola 2 x csörgő szaxofon castanet rázógép
Méretek:
Trombita: 15cm x 12.5cmtamburin: 10.5cm x 3cma letha hossza: 15cmcsörgés: 6cm x 16cmszaxofon: 15cm x 8cm Castanet: 6cmshaker: 13cm x 15.5cmcsomagolási méretek: 32cm x 36cm x 8cm

Hangszerek trombita tamburin fuvola

5 000 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 30 (Csütörtök.) - Ápr. 04 (Kedd.)] között