Interaktív kocka oktatóház gyerekeknek

9 500 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 04 (Kedd.) - 07 (Péntek.)] között

Cikkszám: 5903039729131 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

OKTATÁSI INTERAKTÍV KOCKAHÁZ GYEREKEKNEK

Egy interaktív játékkal nemcsak szórakozhat, hanem hasznosan is töltheti az idejét a kicsi!

A játék mindenki számára jó választás lesz! A kisgyermek – mert nem fog tudni elszakadni a szórakozástól, és a szülő – mert a játék nagy hatással lesz gyermeke fejlődésére!

A játék minden eleme kivételesen kellemes, érdekes színekkel rendelkezik! Az élénk színek aktívan stimulálják gyermeke látását!

A játék számos érdekes funkcióval rendelkezik! Minden fal más-más attrakciót kínál!

A szórakozáshoz tartozik egy szortírozó, amely segít gyermekednek megtanulni megkülönböztetni a formákat és egymáshoz rendelni őket!

A szortírozó fölött vannak a mágneses fejű férgek! Ezeket egy speciális pálcával – a harkály – lehet kihúzni. A csőrének hegye mágneses, így a férgeket is el lehet vele kapni! Miután a gilisztákat kihúztuk a lyukakból, megetethetjük őket a tető egyik falában várakozó madárral!

A férgek kihúzása nem biztos, hogy olyan egyszerű, mint gondolnád! Nagyfokú precizitást és pontosságot igényel, így nagyszerűen fejleszti a gyermek türelmét és kézügyességét, különösen a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt!

És amint a fióka megetette magát, tökéletes lesz az idő, hogy a játék következő oldalára lépjen! A tetőn lévő óra segít neki megérteni az idő szabályait, az alatta lévő abakusz pedig megtanítja a számokra. Az összekapcsolt fogaskerekek pörgetésre ösztönöznek, és elmagyarázzák a fogaskerekek működését!

A termék másik oldalán egy logikai feladvány található, amelynek lényege, hogy a különböző színű golyókat oszlopokba kell rendezni úgy, hogy csak azonos színű gombok kerüljenek az egyikbe. Nagyszerű a gyermeke szellemi képességeihez!

A játék utolsó fala egy oktató zongora! Minden egyes billentyű lenyomásakor más-más hang fog megszólalni! Ez serkenti és élesíti a hallásérzéket!

A játék készítéséhez használt összes anyag teljesen biztonságos és rendkívül tartós, így nyugodtan hagyhatja gyermekét játszani!

A készlet tartalma:
Ház alakú kocka 8x mágneses férgek Telefon alakú csörgő Fakopáncs mágnessel a férgek eltávolítására 4 blokk a szortírozóhoz A gyermek kora: 18m+
Anyag: műanyag
Tápegység: 3x AA elem (nem tartozék)
Kocka méretei: 21cm x 20cm x 26cm
Csomagolási méretek: 24cm x 21cm x 26cm
Etste kartondobozba csomagolva.

Interaktív kocka oktatóház gyerekeknek

9 500 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 04 (Kedd.) - 07 (Péntek.)] között