Interaktív zenei szőnyeg táncoló zongora

6 800 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 28 (Kedd.) - 31 (Péntek.)] között

Cikkszám: 5903039729025 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

INTERAKTÍV ZENEI SZŐNYEG TÁNCOLÓ ZONGORA

A zene már sok éve létezik! Manapság ez veszi körül az embereket állandóan, kora reggeltől estig!
A legfelismerhetőbb emberek gyakran a zenével foglalkoznak! Ez egy olyan szenvedély, amely érdekes és kifizetődő munkává válhat.
Mikor kezdje el gyermeke zenei pályafutását? Minél korábban, annál jobb! Már hároméves kisgyermekek számára is remek megoldás a zeneszőnyeg!
Hogy felkeltse a kicsi figyelmét, egyedülállóan színes és imádnivaló stílusban készült! Kétségtelenül játékra ösztönzi a fiatal zenészt!
A termék zongora formájú, amely lehetővé teszi a kisgyermek számára, hogy hozzászokjon a gyakran előforduló billentyűs hangszerekhez. Amikor egy billentyűt megnyomunk (vagy rálépünk), egy bizonyos hangmagasságú hang jön ki a zongorából.
A tartomány hangjai mellett különböző állathangok is kijönnek a hangszóróból a megfelelő gombok megnyomásakor! Így gyermeke megismerheti a különböző állatokat! A következő vidéki kirándulás biztosan érdekesebb lesz!
A zenés játékok lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy számos szükséges kognitív funkciót fejlesszenek. Mindenekelőtt élesíti a hallásukat, és megtanítja őket felismerni és megkülönböztetni a hangokat, ami hihetetlenül hasznos lesz, ha a jövőben bármilyen valódi hangszeren tanulnak majd játszani.
A zene pozitívan befolyásolja az intelligenciát, és ami a legfontosabb, az érzékenységet és az empátiát. Remek eszköz az érzelmek kifejezéséhez, már az egyszerű zenés játékok is támogatják a gyermeket a negatív érzések feldolgozásában.
Nem szabad elfelejtenünk, hogy a mozgás mennyire fontos a gyermek egészséges fejlődésében! A tánc, amely a zeneszőnyegen való játék szerves részét képezi, az egész testet igénybe veszi. Így a baba összes izma természetes módon dinamikusan fejlődik!
A termék előállításához tartós és mindenekelőtt gyermekbiztos anyagokat használtak. Biztos lehetsz benne, hogy a játék nem csak sok órányi játékra elegendő, de semmilyen módon nem fog ártani a babádnak!
Ébreszd fel gyermekedben a zene iránti szenvedélyt! Talán ez lesz a nagy sikerének kezdete?

Műszaki adatok :
Életkor: 3+
Méretek: 100 cm x 40 cm
Tápegység: 3 x AA elem (nem tartozék)
A termék vonzó kartondobozba csomagolva.

Interaktív zenei szőnyeg táncoló zongora

6 800 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 28 (Kedd.) - 31 (Péntek.)] között