Játék szerszámkészlet

1 100 Ft

Raktáron > 10 db

Cikkszám: 5050837453819 Kategória:

Kiszállítási információk

ExpressOne futárszolgálat 1390 Ft
Ingyenes szállítás házhoz: 25 000 Ft-tól
Várható kézbesítés:
Csütörtök (07-07) - Péntek (07-08)

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

A szerszámok fontos elemei egy építkezésnek, hiszen nélkülük nehezen boldogulnának a munkások. Gyakorold a szerszámok használatát, és közben a műszaki érzéked,
kézügyességed is fejlődni fog! A szerszámkészlet 1 darab szeghúzó kalapácsot, 1 darab csillag-villáskulcsot, 2 darab anyacsavart, valamint 2 darab csavart tartalmaz.

Anyaga műanyag. Az egyes szerszámok méretei: kb. 10-14 cm. Élénk sárga, szürke és fekete színei vagányságot sugároznak. 3 éves
kortól ajánlott.

További információk

Gyártó

Játék szerszámkészlet

1 100 Ft

Raktáron > 10 db