Jesmar CURIOSETE baba fürdőköpennyel és kiegészítőkkel, 40 cm

11 300 Ft

Rendelhető 10 db
Várható kézbesítés: [Jún. 02 és 05] között

Cikkszám: 137107 Kategória:

Leírás

Curiosete egy nagyon aranyos baba, akit megfürdethetsz és megetethetsz. Gondoskodj róla úgy, akár egy igazi babáról! A baba cumisüveggel etethető, és úgy pisil, mint az igazi babák. Készítsd elő a cumisüveget az etetéshez, de előtte ne felejtsd el rátenni az előkét, ami megvédi, ha kifolyna a víz közben.  Ne felejtsd el megbiliztetni etetés után, hogy a víz távozni tudjon. Amikor már úgy érzed, hogy nem eszik többet a baba, tekerd be őt a fürdőköpenybe és babusgasd meg egy kicsit.  A baba sok-sok törődést és gondoskodást igényel és csak Rád vár, hogy megtedd ezeket!

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 780 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 0,00 kg
Curiosete egy nagyon aranyos baba, akit megfürdethetsz és megetethetsz. Gondoskodj róla úgy, akár egy igazi babáról! 	A baba cumisüveggel etethető, és úgy pisil, mint az igazi babák. Készítsd elő a cumisüveget az etetéshez, de előtte ne felejtsd el rátenni az előkét, ami megvédi, ha kifolyna a víz közben.  	Ne felejtsd el megbiliztetni etetés után, hogy a víz távozni tudjon. Amikor már úgy érzed, hogy nem eszik többet a baba, tekerd be őt a fürdőköpenybe és babusgasd meg egy kicsit.  	A baba sok-sok törődést és gondoskodást igényel és csak Rád vár, hogy megtedd ezeket!

Jesmar CURIOSETE baba fürdőköpennyel és kiegészítőkkel, 40 cm

11 300 Ft

Rendelhető 10 db
Várható kézbesítés: [Jún. 02 és 05] között