Karaoke interaktív mikrofon felvétellel oktatási szett HOLA

11 200 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 31 (Péntek.) - Ápr. 05 (Szerda.)] között

Cikkszám: 5903039720923 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

INTERAKTÍV KARAOKE SZETT

Ébreszd fel gyermekedben a zene iránti szenvedélyt és neveld az éneklés szeretetét!
Minden kis művész számára készült készlet.
Végül is minden igazi színpadi sztárnak szüksége van mikrofonra.
Biztos, hogy minden kis zenész szívét elrabolja.
A karaoke szett minden zenekedvelő sóhajának tárgya.
A saját zenei kompozíciók rögzítésének és lejátszásának lehetősége sok örömet és elégedettséget ad gyermekének az alkotásban.
A kevésbé kalandvágyók vagy a háttérzenére vágyók számára is lesz valami. A készlet vidám dallamokkal van felszerelve.

A Karaoke 9 színes, különböző eseményeket ábrázoló képet tartalmaz. Amikor behelyezi őket a panelbe, angol nyelvű dalok indulnak el.
Minden kép egy másik dal/dallam
A madár és az elefánt a tortánál a “Happy Birthday to You” című dalt énekli. A kacsás fudge a kacsával elénekli az “Old McDonaldnak volt egy farmja” című dalt. Cica és Mézeskalács dúdolni fog ” Én egy kis teáskanna vagyok” Egy lány és egy bárány énekli a “Mary Had a little Lamb”-et. A kutya és a majom énekel ” Head Shoulders Knees & Toes” Szamár tigris énekel ” Row Row Row Row Row Row Your Boat Egy oroszlán egy báránnyal téli környezetben énekel ” Jingle Bells” Egy zsiráf egy madárral énekel ” Twinkle Twinkle Little Star” A majom és a csicsergő vidám dallamokat játszik, és arra hívja Önt, hogy játsszon együtt, és játssza el azt, amit gyermeke rögzített.
További vonzerőt jelentenek a színes fények, amelyek a gyermeket a szemével a valódi színpadra viszik.
A játék nemcsak rengeteg kreatív szórakozást nyújt, hanem támogatja gyermeke megfelelő fejlődését is.
Hagyja, hogy gyermeke igazi zeneszerzővé váljon, és élvezze saját dalszövegeinek megalkotását. Végül is semmi sem fejlődik jobban, mint a független, kreatív munka.
A készlettel való játék serkenti a hallás, a látás és a tapintás érzékszerveit. Pozitívan befolyásolja a manuális készségek fejlődését, serkenti a kreativitást, elmélyíti a zenei érzékenységet, fejleszti a ritmusérzéket és támogatja a hatékony koncentrációs készséget.
Biztos lehetsz benne, hogy a szórakozásnak nem lesz vége, és biztos lehetsz benne, hogy a kisgyermeked órákig el lesz ragadtatva.
Ez az egyedi karaoke szett minden kis zenész számára ajándék sláger lesz.

Egy játék sok lehetőség. Mindenki számára van valami:
Angol nyelvű dalok lejátszása Egy dallamot énekel egy mikrofonba. Fényhatások Felvétel/lejátszás Örömteli dalok és dallamok Néma és hangerő-növelési lehetőség A háttérvilágítás kikapcsolható Kényelmes fogantyúval ellátott a könnyű hordozáshoz A készlet tartalma: 4 képkártya Mikrofonos lejátszó
Biztos lehet benne, hogy nem feledkeztünk meg a legfontosabb dologról sem – a biztonságról játék közben. A játékot kellő gondossággal, kiváló minőségű műanyagból tervezték. Nincsenek éles szélei.
Műszaki adatok:
Tápegység: 4x 1.5V AA (nem tartozék) Anyag: műanyag A készlet méretei: 25cm x 23cm x 6cm Csomagolási méretek: 27cm x 7cm x 27cm

Karaoke interaktív mikrofon felvétellel oktatási szett HOLA

11 200 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 31 (Péntek.) - Ápr. 05 (Szerda.)] között