Kinetikus homok 350g-os vödörben + 8 forma

2 000 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 28 (Kedd.) - 31 (Péntek.)] között

Cikkszám: 5901779368504 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Kinetikus homok dobozban 350g + formák Homok természetes színben.
+

Termékleírás kinetikus homok 350g a készlet 8 műanyag formát tartalmaz

A kinetikus homokkal való játék nagyon kellemes, a homok könnyen modellezhető a folyamatos A szabadalmaztatott technológia használata, amely a tiszta homok hozzáadásán alapul, egy nem mérgező polimer, amely összeköti az egyes homokszemcséket (soha nem ömlik ki), így ideális otthoni, óvodai vagy foglalkozásterápiás játékhoz.

Jellemzők és előnyök
a homok 98% homokból és 2% mágiából áll. nem veszíti el képlékeny tulajdonságait, nem szárad ki, nem keményedik meg könnyen tisztítható kezek játék után könnyen modellezhető és gyúrható ártalmatlan a gyermekek számára, mivel természetes összetevőkből készül nem ragad a kézhez és nem porosodik használat közben, játék után könnyen lemosható vízzel a filccel bármit létrehozhatsz, amit csak akarsz, csak használd a fantáziádat, vízre nincs szükség. a különböző formák létrehozása javítja a kreatív és kifejező készségeket
A homok összenyomásakor érezni lehet az egész mókát, és meggyőződhetsz arról, hogy a homok csak magához ragad, és nem a kezedhez.A homok szokatlan módon folyik át az ujjakon, mint egy folyadék, de szárazon hagyja őket.

A kinetikus homok nagy hatással van a gyermek tapintásérzékelésére, és így elősegíti a szenzoros integrációt, azaz a gyermek azon képességét, hogy érzékelje és megértse a teste számára az érzékszervek által nyújtott ingereket.

A készlet tartalma:
kinetikus homok 350 g dobozban 8 forma
Eredeti csomagolásban csomagolt homok

Kinetikus homok 350g-os vödörben + 8 forma

2 000 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 28 (Kedd.) - 31 (Péntek.)] között