kis kezdő készlet gyémántfestő kép kerettel, katica

4 300 Ft

Rendelhető 10 db
Várható kézbesítés: [Okt. 03 és 04] között

Cikkszám: 137224 Kategória:

Leírás

Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél „énidőt” varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet adnak a képnek. A siker és az eredmény garantált, biztosan nem fogsz Te sem csalódni, mert a csomagoláson, dobozon levő képek a kész alkotás ábrázolását jelenítik meg. Segítségedre lesz az előre megrajzolt, a gyöngyök helyét egyértelmûen jelölő, öntapadós felülettel bevont sablon, a gyöngyfelszedő toll, a viasz, valamint az egyedi csiszolásnak köszönhető különleges fényvisszaverő, szinte csillogó gyöngyök. Az elkészült képek varázslatos kiegészítői lesznek otthonod, szobád falainak. Ebben a szettben találsz egy mûanyag képkeretet is, aminek a segítségével gyermeked akár saját maga által készített alkotással díszítheti kis birodalma falait.A termék 7 éves kortól ajánlott. A csomagolás tartalma: 1 db magas minőségû előnyomott sablon (12×12 cm) 1 db Diamond Dotz gyöngyfelszedő toll 1 db tálca 1 db viasz 1 db fogáskönnyítő markolat 1 db keret 5,9g Diamond Dotz gyöngy szín szerint válogatva használati útmutató Színek száma: 6 Gyöngyök száma: 474 db. A kész kép mérete 7,6×7,6 cm, amely enyhén változhat. A termék megfelel az EN71-3 és ASTM D-4236 előírásoknak. 

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 780 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 390 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 0.00 kg
Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél "énidőt" varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. 	Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet adnak a képnek. A siker és az eredmény garantált, biztosan nem fogsz Te sem csalódni, mert a csomagoláson, dobozon levő képek a kész alkotás ábrázolását jelenítik meg. Segítségedre lesz az előre megrajzolt, a gyöngyök helyét egyértelmûen jelölő, öntapadós felülettel bevont sablon, a gyöngyfelszedő toll, a viasz, valamint az egyedi csiszolásnak köszönhető különleges fényvisszaverő, szinte csillogó gyöngyök. Az elkészült képek varázslatos kiegészítői lesznek otthonod, szobád falainak. Ebben a szettben találsz egy mûanyag képkeretet is, aminek a segítségével gyermeked akár saját maga által készített alkotással díszítheti kis birodalma falait.A termék 7 éves kortól ajánlott. A csomagolás tartalma: 		 	 	 		1 db magas minőségû előnyomott sablon (12x12 cm) 		1 db Diamond Dotz gyöngyfelszedő toll 		1 db tálca 		1 db viasz 		1 db fogáskönnyítő markolat 		1 db keret 		5,9g Diamond Dotz gyöngy szín szerint válogatva 		használati útmutató 	 	Színek száma: 6 	Gyöngyök száma: 474 db. 	A kész kép mérete 7,6x7,6 cm, amely enyhén változhat. 	 	A termék megfelel az EN71-3 és ASTM D-4236 előírásoknak. 

kis kezdő készlet gyémántfestő kép kerettel, katica

4 300 Ft

Rendelhető 10 db
Várható kézbesítés: [Okt. 03 és 04] között