Konyhai eszközök gyurmakészlet, 25 darabos

3 700 Ft

◉ Raktáron > 10 db

Cikkszám: 4897007439270 Kategória:

Kiszállítási információk

ExpressOne futárszolgálat 1390 Ft
Ingyenes szállítás házhoz: 25 000 Ft-tól
Várható kézbesítés:
Dec. 12 (Hétfő.) - 13 (Kedd.)

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Készíts ízletes ételeket ezzel a Konyhai eszközök gyurmakészlettel! A gyurma a gyermekek egyik kedvenc játéka évtizedek óta, nem véletlenül, hiszen olyan formákat készíthetnek belőle, amilyeneket csak szeretnének, alkotásaiknak csak a képzeletük szabhat határt. A gyurmázás hatékonyan fejleszti a kézügyességet és a kreativitást is.

A Konyhai eszközök gyurmakészlet 8 db gyurmát, 1 db vágódeszkát, 2 db serpenyőt, 1 db sodrófát, 1 db formakinyomót, 1 db tányért, 1 db kanalat, 1 db villát, 2 db kést, 1 db tálalólapátot, valamint 6 db sablont tartalmaz, amelyekből megalkothatod a legfinomabb és legszínesebb fogásokat. A gyurmakészletben nyolc darab 50 grammos rózsaszín, kék, fehér, lila, piros, narancssárga, sárga és zöld színű gyurmát találsz. A csomagolás mérete: 27 x 5,5 x 24 cm. 3 éves kortól ajánlott.

Konyhai eszközök gyurmakészlet, 25 darabos

3 700 Ft

◉ Raktáron > 10 db