Konyhai segédeszköz 2in1 konyhai segédeszköz + asztal fehér

40 700 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039729490 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat Ingyenes Ingyenes

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

KONYHAI SEGÉDESZKÖZ 2IN1 KONYHAI SEGÉDESZKÖZ + ASZTAL FEHÉR

Biztos, hogy amikor a konyhában csinálsz valamit, a kicsi kíváncsian köröz körülötted! Sajnos a munkalap olyan magasan van, hogy nem tud ránézni és segíteni!
Ilyen helyzetben egy praktikus konyhai segédeszköz jön a segítségére! Ez a konyhai segédeszköz teljesen biztonságossá teszi, hogy kisgyermeked figyelhesse, mit készítesz! Ez azt is lehetővé teszi, hogy bevonja gyermekét, és mindig Ön mellett legyen, és ellenőrizze, hogy mit csinál!
A termék kialakítását úgy tervezték, hogy könnyen illeszkedjen minden lehetséges helyiségbe. A lágy fehér kivitelnek köszönhetően a modern stílusú és a klasszikus szellemiségű konyhákat egyaránt kiegészíti!
Az okos kialakítás biztosítja a stabilitást, még akkor is, ha gyermeke a szorgalmasabb kicsik közé tartozik! Bármilyen feladatot rábízhatsz anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy leesik a magasból!
A fiatal szakács könnyedén felmászik a lépcsőn egyedül is, és biztonságosan, gond nélkül le is juthat! Mindez a kényelmesen elrendezett lépcsőfokoknak köszönhető. Az alsó túlnyúlik, ami lehetővé teszi, hogy a gyermek a lábát szilárdan odategye.
A termék tetején egy biztonsági rúd található, amely merevíti és stabilizálja a szerkezetet, és egy olyan pontot is biztosít, amelybe kényelmesen belekapaszkodhat, hogy biztosan ne veszítse el az egyensúlyát!
És amikor a munka befejeződik a munkalapon, a konyhai segédeszköz egyetlen egyszerű mozdulattal átalakul egy paddal ellátott asztallá, ahol rajzolhat, játszhat, vagy elfogyaszthatja az előre elkészített ételt! Így biztos lehetsz benne, hogy gyermeked gyakran fogja használni!
Ha segít a szüleinek a különböző házimunkákban, az nagyban hozzájárul a fejlődéséhez. Megtanulja, hogyan készülnek az ételek, hozzászokik a mosogatáshoz, és ami a legfontosabb, a szüleivel való kapcsolata is javulni fog. A konyhai segédeszköz lehetővé teszi, hogy a napi unalmas házimunkák elvégzése közben is időt töltsön gyermekével!
A fa használata a konyhai segédeszköz fő anyagaként nemcsak erőssé és tartóssá teszi azt, hanem kis szénlábnyomot is hagy. A környezetre gyakorolt hatása elhanyagolható, biztosítva, hogy a világ és a természet változatlanul várja, hogy a jövő generációi felfedezzék.
Színesfehér Termék önszerelésre.
Maximális felhasználói súly: 75kg
Méretek:

Konyhai segítő: 28cm x 44cm x 91cm
Az első léptető magassága a talajtól: 25cm
A platform magassága a talajtól: 48cm
A lépcsőfok szélessége: 39cm
A védőkorlát magassága (a perontól mérve): 43cm
Asztal székkel: 56cm x 43cm x 45.5cm
Asztallap mérete: 43.5cm x 33cm
A tetejének magassága a talajtól: 46cm
Az ülés magassága a talajtól: 25cm
Az ülés szélessége: 39cm
Csomagolási méretek: 47cm x 19cm x 56cm
A termék kartonpapír csomagolásban.

Konyhai segédeszköz 2in1 konyhai segédeszköz + asztal fehér

40 700 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető