Kreatív építőkockák gofri süni 90db

9 900 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039728851 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

ÉPÍTŐKOCKA KREATÍV GOFRI SÜNI 90 DB

Szülőként el tudsz-e képzelni jobb játékot, mint olyat, amely nemcsak hatalmas szórakozást nyújt a kicsinek, hanem csodálatosan támogatja a fejlődését is? Van-e jobb dolog, mint a szórakozás és a tanulás összekapcsolása?

Ha egy ilyen kombinációt rendkívül fontosnak tartasz, akkor az építőkockák remek választásnak bizonyulnak minden három év feletti gyermek számára!

A süntéglák különlegessége a szokatlan felépítésük! Ezeket számos kiálló tű köti össze – innen a nevük! De ne aggódj, ezek nem igazi tűk, a végük nagyon finoman lekerekített, így teljesen biztonságosak. Biztosan nem szúrnak bele a finom kis ujjakba!

Kétségtelen, hogy a termék vonzza a gyermek figyelmét, a design érdekes és a színek kellemesek a szemnek! Ezek biztosan játékra ösztönzik a fiatal építőmestert! Még a szülőknek is tetszhetnek, így lehetővé téve a családi szórakozást! Hozzájárul a szorosabb családi kötelék kialakulásához. Élvezzétek az együtt töltött időt!

A téglák sokféle alakúak, így igazán érdekes szerkezeteket hozhatsz létre! A készlet akár 90 téglát is tartalmaz, így igazán érdekes és összetett szerkezeteket hozhatsz létre! Egy ház, egy jármű vagy talán egy űrállomás – mit építenél először?

A kisgyermekednek nem okoz majd gondot a téglák megfogása és elrendezése, mivel nagyok és könnyűek, és az összekötésük nem igényel nagy erőt!

A kreatív blokkokkal való játék csodálatos hatással van a gyermek fejlődésére! Növeli az értelmi képességeit – a különböző konstrukciók létrehozása mindenekelőtt pozitív hatással lesz gyermeke térbeli képzelőerejére és kreativitására! A logikus gondolkodást is fejleszti, ami a jövőben nagyon hasznos lesz!

A blokkok rakosgatása nagy precizitást és pontosságot igényel, így kétségtelenül hatással lesz gyermeke kézügyességére! A keze és az ujjai erejét is javítja!

A konstrukció és a felhasznált anyagok rendkívül tartósak – órákig tartó szórakozást és rengeteg érdekes konstrukciót tesz lehetővé!

A készlet 90 téglát tartalmaz különböző formákban és színekben.
Anyag: műanyagGyermek életkora: 3+
Méretek:
mintatömb: 5cm x 5cm x 2.5cm csomagméretek: 21cm x 11cm x 25cmPraktikus cipzáras tasakba csomagolva.

Kreatív építőkockák gofri süni 90db

9 900 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető