Lena Csingiling ékszer kötő készlet

4 500 Ft

◉ Raktáron > 10 db

Cikkszám: 4006942795703 Kategória:

Kiszállítási információk

ExpressOne futárszolgálat 1390 Ft
Ingyenes szállítás házhoz: 25 000 Ft-tól
Várható kézbesítés:
Dec. 06 (Kedd.) - 07 (Szerda.)

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Készíts gyönyörű ékszereket, és ékesítsd velük magadat ezzel a Lena Csingiling ékszerkötő készlettel! Alkoss horgokat a mellékelt körmöcske és a kötőtű segítségével, s a kötőtündér hosszú pamut hurkokat varázsol Neked, amelyekből varázslatos ékszereket, pompás fejdíszeket, aranyos állatokat vagy csodaszép virágokat készíthetsz egy szempillantás alatt. A Lena Csingiling ékszerkötő készlet 1 db körmöcskét, 1 db kötőtűt, valamint 3 db fonalat tartalmaz. A Lena Csingiling ékszerkötő készlet hatékonyan fejleszti a figyelmet, a képzeletet, a kreativitást, valamint a kézügyességet is.

Anyaga fa és gyapjú. A csomagolás mérete: 5 x 24 x 20 cm. Élénk sárga, zöld és barna színei vidámságot sugároznak. 8 éves kortól ajánlott.

Lena Csingiling ékszer kötő készlet

4 500 Ft

◉ Raktáron > 10 db